fbpixel
Skip to main content

Vânătoare de comori arhitecturale în Armenească

Vânătoare de comori arhitecturale în Armenească

Sâmbătă dimineața, pe 3 noiembrie, de la 10.30 avem program de descoperit, căutat, redescoperit, admirat, fotografiat micile și marile comori arhitecturale din zona Armenească.

 

Cum facem aceste descoperiri?
Printr-un joc urban tip competiție în care, într-un timp delimitat, trebuie să găsești cât mai multe indicii/comori arhitecturale. Și în momentul în care le găsești, să le faci o fotografie.


 

Ce sunt “comorile arhitecturale”?

Sunt mici detalii arhitecturale care vorbesc de alte vremuri, altă estetică și dau farmec unei case, unui cartier, unui oraș. Pratic, va trebui să cauți – și să găsești! – uși, portaluri, ferestre, bovindouri, marchize, vile neoromânești, blocuri Art Deco și alte elemente de arhitectură.


 

Și dacă n-am cunoștințe de arhitectură? O_O

Nu-ți sunt necesare; te ajutăm noi cu un *kit de vânătoare*: hartă, dicționar de termeni necunoscuți, etc), dar e bine să ai:

- e echipă formată din 2 – 4 prieteni (cea mai mică echipă poate avea 2 membri, cea mai mare 5)

- un aparat foto

- niște spirit de observație

- niște spirit de aventură

- încălțări comode

(Și dacă toți prietenii sunt ocupați, plecați sau pur și simplu nu au chef, e ok să te înscrii și singur. Îți găsim noi la fața locului companion.)


 

Scopul Vânătorii arhitecturale?

În general, obiectivele vânătorii arhitecturale e să te facă să fii turist în orașul tău, să descoperi o zonă relativ necunoscută, să te familiarizeze cu 2-3 termeni arhitecturali (e ca și cum ai învăța "Salut" și "Ce mai faci?" într-o limbă străină :D ).


 

Ok. Cum particip?

Te înscrii aici, pe eventbook.ro, răspunzând la câteva întrebări și cumpărând un bilet.

Poți să-ți înscrii întreaga echipă, poți să te înscrii doar pe tine ca membru într-o echipă sau poți să te înscrii deși nu ai echipă (și o să-ți găsim noi una, sâmbătă, pe loc).


 

Există limite de vârstă?

Nu. Doar că acest joc a fost gândit pentru persoane de minim 14 ani. Dacă ai in echipă minipersoane, acestea nu plătesc nimic.


 

Cât costă?

35 de lei/persoană


 

La cât?

Distracția începe la 10.30 (și se termină la 15.00 cel mai târziu). Detaliile legate de ziua Vânătorii - locul de întâlnire, ora - vor fi transmise pe mail, cu o zi înainte, celor înscriși.


 

Alte detalii găsești pe pe www.vanatoarea-arhitecturala.ro

Te așteptăm să vânăm împreună și să descoperim comorile arhitecturale din zona Armenească! ^_^

we also recommend

Made By Women - ediția a II-a un eveniment creat de femei pentru femei
3 octombrie 2019
Made By Women - ediția a II-a

un eveniment creat de femei pentru femei
TBA (Iași)

Romanul verii 2019, Orașul fetelor de Elizabeth Gilbert, un fulgerător bestseller New York Times, se lansează la București marți, 25 iunie, ora 19.00, la Humanitas Cișmigiu cu Ana-Maria Caia,Crina Alexe,Susana Pletea,Sandra Ecobescu, Anca Bărbulescu
25.06.2019
Romanul verii 2019, Orașul fetelor de Elizabeth Gilbert, un fulgerător bestseller New York Times, se lansează la București

marți, 25 iunie, ora 19.00, la Humanitas Cișmigiu cu Ana-Maria Caia,Crina Alexe,Susana Pletea,Sandra Ecobescu, Anca Bărbulescu
Humanitas de la Cișmigiu