fbpixel
Skip to main content

Vânătoare arhitecturală în Oradea

Vânătoare arhitecturală în Oradea

Vânătoare arhitecturală în Oradea

Sâmbătă, pe 10 noiembrie, într-o zi cu soare și voie bună, avem program de descoperit, căutat, redescoperit, admirat, fotografiat micile și marile comori arhitecturale din zona istorică a Oradei.

 


Cum?

Printr-un joc urban tip competiție în care, intr-un timp delimitat, trebuie să găsești cât mai multe indicii/comori arhitecturale.


Ce sunt “comorile arhitecturale”?

Sunt mici detalii arhitecturale care vorbesc de alte vremuri, altă estetică și dau farmec unei case, unui cartier, unui oraș. Pratic, va trebui să cauți – și să găsești! – uși, portaluri, ferestre, bovindouri, ancadramente, decoratiuni si multe altele.

O sa fie o ocazie excelenta pentru a te familiariza indeaproape cu stilul Art Nouveau, in forma in care se gaseste in Oradea.


Și dacă n-am cunoștințe de arhitectură? O_O

Nu-ți sunt necesare; te ajutăm noi cu un *kit de vânătoare*: hartă, dicționar de termeni necunoscuți, etc), dar e bine să ai:

- e echipă formată din 2 – 4 prieteni

- un aparat foto

- niște spirit de observație

- niște spirit de aventură

- încălțări comode

 

Scopul Vânătorii arhitecturale?

În general, obiectivele vânătorii arhitecturale e să te facă să fii turist în orașul tău, să descoperi o zonă relativ necunoscută din București, să te familiarizeze cu 2-3 termeni arhitecturali (e ca și cum ai învăța "Salut" și "Ce mai faci?" într-o limbă străină :D ).

Și să te simți bine, căci e o activitate distractivă! (O zicem noi, dar o zic mai ales cei care au participat la Vânători arhitecturale.)
 

Ok. Cum particip?

Te înscrii prin eventbook.ro.

Poți să-ți înscrii întreaga echipă, poți să te înscrii doar pe tine ca membru într-o echipă sau poți să te înscrii deși nu ai echipă (și o să-ți găsim noi una, sâmbătă, pe loc).

 

Există o limită de vârstă?

Nu.

 

Pot să vină și copii?

Da, dar întrebările nu sunt făcute pentru persoane care au mai puțin de 14 ani. Dacă cei mici sunt dornici să descopere lucruri și au până în 14 ani, participă gratuit.

 

 

Cât costă?

40 de lei/persoană

 

La cât?

Distracția începe la 14.00 (și se termină la 17.30 cel mai târziu). Detaliile legate de ziua Vânătorii - locul de întâlnire, ora - vor fi transmise pe mail celor înscriși cu 2 zile înainte.

 

Alte detalii găsești pe pe www.vanatoarea-arhitecturala.ro

Te așteptăm să vânăm împreună și să descoperim Oradea Art Nouveau! ^_^

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe