Frumoasa si Bestia

Frumoasa si Bestia Productie Mario Dance Atelier

Frumoasa si Bestia

Productie Mario Dance Atelier

”Frumoasa și Bestia” nu este o poveste de iubire, ci una despre acceptare. Este mult mai mult decât o poveste care, de milenii, vorbește despre frica atavică de Celălalt. De cel care nu e ca noi sau dintre ai noștri. De Celălalt, Străinul. Necunoscutul.
Veritabil testament al condiției umane, metafora Bestiei ne însoțește încă de la Ghilgameș și de la nașterea religiilor pentru că frica ne ține în viață. Ne protejează și de Celălalt, din afară, dar și de Celălalt, dinlăuntrul nostru. Și, ca să nu uităm niciodată asta, i-am mai atribuit, în timp, o altă caracteristică definitorie: Urâțenia. Astfel, Celălalt a devenit și Urât, pentru a-l diferenția de noi, care suntem frumoși. Apoi a devenit și mai tenebros, nocturn, în timp ce noi suntem evident solari. Și speriați de întuneric. Meticulos, am creat astfel o Bestie pentru a ne defini pe noi înșine, ca înt-o veritabilă oglindă a lui Dorian Grey. Nu numai că noi suntem Bestia, dar cel mai mult ne e frică de noi înșine." - Cristian Nedea
Regie Cristian Nedea 
Productie Mario Dance Atelier 
Coregrafie Mario Grosu
Frumoasa: Alexandra Marami
Bestia: Mario Grosu 
Alte roluri: Oana Bonda, Andreia Focsa, Daria Costachel, Sofia Buzdugan, Alesia Breban, Zara Hola, Alexandra Coman, Luiza Dumea. 
 
Spectacol de dans contemporan.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe