fbpixel
Skip to main content

Prânz pe Lopitău

Prânz pe Lopitău

#food festival

The Little Greenery și Nod Verde vă invită la un prânz prelungit, pregătit din produse locale, în cadrul Street Food Festival (zona Green Village), duminică 12 mai între orele 12.00 - 16.00. 

Veți avea de ales (sau să le încercați pe toate!) între felurite preparate cu iz local: tarte dulci si sarate, prajituri cu fructe, clatite, placinte, checuri, branzeturi locale, mezeluri locale, salate de sezon, fructe, dulceturi, paine cu maia, pestouri și pateuri diverse. Vă veți putea răcori cu ceai organic, smoothie-uri, freshuri și cocktail-uri, toate pregătite din ingrediente de sezon. 

Sunteți bineveniți cu mic și mare, să ne facem duminica mai frumoasă, cu mâncare făcută cu suflet și cu apreciere față de producătorii zonei. 

 

The Little Greenery este un caterer clujean cu meniu bazat pe produse locale. Sezonalitatea si lantul scurt de aprovizionare sunt criteriile principale in alegerea ingredientelor cu care lucram. Mai multe detalii despre The Little Greenery găsiți aici: https://www.facebook.com/thelittlegreenerycluj/ .

Nod Verde este primul FOOD HUB din nordul Transilvaniei, un centru de integrare și agregare a producătorilor și produselor din județul Cluj și împrejurimi. Mai multe detalii despre Nod Verde găsiți aici: https://nodverde.ro/

we also recommend

Testimonial DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Testimonial

DVD - One World Romania
Bucuresti

Abonament !MPRO 7 Festivalul Național de Improvizație !MPRO 7
07.11.2019
Abonament !MPRO 7

Festivalul Național de Improvizație !MPRO 7
Teatrul Național București - Sala Media

Groundhog play / Happily Never After Festivalul Național de Improvizație !MPRO 7
09.11.2019
Groundhog play / Happily Never After

Festivalul Național de Improvizație !MPRO 7
Teatrul Național București - Sala Media

GENERAL PASS #LESFILMS10 LES FILMS DE CANNES À BUCAREST 10
18.10.2019
GENERAL PASS #LESFILMS10

LES FILMS DE CANNES À BUCAREST 10
Bucuresti