Self Tape Workshop cu Bettina Lohmeyer și Florentina Bratfanof

Self Tape Workshop cu Bettina Lohmeyer și Florentina Bratfanof Platforma Internationala de Teatru Bucuresti #7

Self Tape Workshop cu Bettina Lohmeyer și Florentina Bratfanof

Platforma Internationala de Teatru Bucuresti #7

Self Tape Workshop este destinat actorilor profesioniști care își doresc să își folosească instrumentele artistice pentru crearea de self tape-uri. În timpul celor 3 zile de atelier participantii vor putea explora o perspectivă practică a construcției unui personaj, învățând nu numai aspectele tehnice ale realizării unui self tape, dar și posibilitățile artistice în acest proces de creație, fiind în situația de a face câteva alegeri practice foarte importante. Actorii/ actrițele vor avea acces la niște pași esențiali cu scopul de a deveni autonomi/autonome în acest proces de a crea un personaj, chiar dacă au la îndemână informații minimale despre personaj. 

 

STW este creat de Bettina Lohmeyer – un acting coach experimentat din Berlin și Florentina Bratfanof, casting director. 

 

„Am întâlnit-o pe Bettina în urmă cu câțiva ani în Berlin, în timpul unui masterclass Creating Characters susținut de Susan Batson. Într-una din nopțile de workshop Susan Batson i-a permis Bettinei să ne arate munca ei la personajul Bette Davis (devenit ulterior un one woman show). Îmi amintesc că ne-a tăiat efectiv suflarea la cât de viu era tot ceea ce făcea Bettina pe scenă, ca și cum Bette Davis a venit brusc printre noi. Am păstrat legătura și la începutul declanșării epidemiei Bettina m-a invitat să fac parte dintr-un grup de actori care doreau să continue lucrul la personajele lor, chiar dacă momentan nu mai aveau unde să le arate publicului. Întâlnirile noastre săptămânale au devenit o oază de speranță și profesionalism în niște vremuri incerte. Am avut ideea acestui workshop căci îmi doresc ca Bettina Lohmeyer să cunoască periodic actorii din România, ca să îi sprijine în procesul propriu de creație a personajelor.”

 

După confirmarea disponibilității fiecare participant va primi două monoloage din care vor alege unul pe care îl vor pregăti pentru a fi trimis ca self tape înainte de workshop. În timpul workshopului vor lucra împreună cu cei doi profesioniști pentru a deveni din ce în ce mai specifici și pentru a face alegerile cele mai concludente, incluzând și alegerile de ordin tehnic de care este nevoie să se țină cont. 

 

Este nevoie ca toți participanții să fie fluenți în limba engleză, iar fiecare participant să se asigure că are o conexiune puternică la internet, cu echipament suficient de bun pentru a fi văzuți și auziți. 

 

Program

30 Septembrie – 14h00 - 17h00 (RO time) – feedback inițial

1 Octombrie – 10h00 - 20h00 (RO time) – Coaching Individual de 45 minute fiecare și înregistrarea noii versiuni de self tape

2 Octombrie – 14h00- 17h00 (RO time) – feedback final, sesiune de Q&A, introducere în Beats Analysis

 

Numărul maxim de participanți este 10, iar întâlnirile vor avea loc prin platforma Zoom. Pentru participanții care locuiesc în București, cea de-a doua zi va fi programată să aibă loc într-un studio, dar acest lucru va fi comunicat și în funcție de recomandările generale privind evoluția pandemiei de coronavirus. 

Mai multe despre coordonatorii workshopului:

Bettina Lohmeyer>>  www.bettina-lohmeyer.de 

Florentina Bratfanof>> www.florentinabratfanof.com   

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe