fbpixel
Skip to main content

Lansare „Oamenii țarului nostru” de Ludmila Ulițkaia

Lansare „Oamenii țarului nostru” de Ludmila Ulițkaia

Lansare „Oamenii țarului nostru” de Ludmila Ulițkaia

🔜📙𝐌𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢,𝟏𝟒 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗.𝟎𝟎, Editura Humanitas Fiction vă așteaptă la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr.38) la lansarea volumului 𝑶𝒂𝒎𝒆𝒏𝒊𝒊 𝒕̦𝒂𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒏𝒐𝒔𝒕𝒓𝒖 de 𝐋𝐮𝐝𝐦𝐢𝐥𝐚 𝐔𝐥𝐢𝐭̦𝐤𝐚𝐢𝐚 recent apărut în colecția „Raftul Denisei în traducerea Gabrielei Russo și a Luanei Schidu.
🔹🔸🔹
„𝐏𝐫𝐢𝐧𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥𝐚 𝐭𝐫𝐚̆𝐬𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐚 𝐬𝐜𝐫𝐢𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐋𝐮𝐝𝐦𝐢𝐥𝐞𝐢 𝐔𝐥𝐢𝐭̦𝐤𝐚𝐢𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐟𝐚𝐩𝐭𝐮𝐥 𝐜𝐚̆ 𝐫𝐞𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞 𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚̆𝐫𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐞𝐢.“ — 𝐇𝐞́𝐥𝐞̀𝐧𝐞 𝐌𝐞́𝐥𝐚𝐭
🔹🔸🔹
𝑶𝒂𝒎𝒆𝒏𝒊𝒊 𝒕̦𝒂𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒏𝒐𝒔𝒕𝒓𝒖 reunește tablouri și personaje cât se poate de diverse – fiice de scriitoare împovărate de descendența lor, frumoase apăsate de propria frumusețe, un reglor la o fabrică de ceasuri atras de scrierile lui Rudolf Steiner, o moldoveancă îndrăgostită de viață, un olandez antipatic, o pisică recalcitrantă, apartamente la comun în care locatarii sunt nevoiți să-și ducă zilele într-o resemnare mocnind a furie, un tren cu lume pestriță, avioane militare străbătând neliniștitor cerul în august 1968... Crâmpeie de viață ce par a se combina infinit în imagini perfect coerente, ca bucățelele de sticlă colorată dintr-un caleidoscop, pentru a reda povestea omului obișnuit, cu visuri mărunte sau mari aspirații, cu duioșii, răutăți, iubiri, invidii, bucurii, suferință, dezamăgiri și moarte.
---
Participă: 𝐎𝐚𝐧𝐚 𝐏𝐞𝐥𝐥𝐞𝐚, actriță, 𝐒𝐚𝐛𝐢𝐧𝐚 𝐅𝐚𝐭𝐢, jurnalistă și scriitoare și  𝐋𝐮𝐚𝐧𝐚 𝐒𝐜𝐡𝐢𝐝𝐮 traducătoarea volumului. Moderatorul întâlnirii va fi 𝐃𝐞𝐧𝐢𝐬𝐚 𝐂𝐨𝐦𝐚̆𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮, director Editura Humanitas Fiction.
----
✅Accesul este gratuit, în baza unei rezervări prin #eventbook, în limita locurilor disponibile.
---
Evenimentul va fi difuzat și #𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 pe pagina de noastră de 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 – 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬 𝐅𝐢𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 și pe 𝐘𝐨𝐮𝐭𝐮𝐛𝐞 –𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬.
---
🛒Cartea este disponibilă pe #LibHumanitas:
https://www.libhumanitas.ro/oamenii-tarului-nostru-ludmila-ulitkaia-fi000761-1.html

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe