Hedwig and the Angry Inch: The Missing Half

18+
Hedwig and the Angry Inch: The Missing Half

Hedwig and the Angry Inch: The Missing Half 18+

Un punk-rocker transgender este în turneu cu trupa sa “The Angry Inch“ pentru a-și  lansa primul album. Odată ajunși în București, totul scapă de sub control, iar concertul devine un spectacol în care Hedwig își asumă riscul de a dezvălui publicului adevărata poveste a vieții lui și a fostului său iubit care l-a trădat, furându-i toate cântecele. 

“Hedwig and The Angry Inch” este poate cel mai controversat musical punk-rock care s-a făcut vreodata, creat de John Cameron Mitchell și Stephen Trask în 1998. 

“Hedwig and the Angry Inch – The Missing Half “ prezintă o formulă nouă a spectacolului care introduce într-un stil intim și intens conceptul de stand-up tragedy. 

"Hedwig a devenit în timp un cult, mulți oameni identificându-se de-a lungul timpului cu povestea lui. Povestea sa nu are un mesaj social, ci este o metaforă. Actorul care îl joacă pe Hedwig interpretează un transsexual, dar nu unul care și-a dorit acestă transformare. Nu este un manifest pentru persoanele de acest gen. Este vorba doar despre un basm care poate fi interpretat în multe feluri, nu o luptă pentru un anumit tip de sexualitate. Mesajul său este mai degrabă unul deschis, acela ca lumea în care trăim nu este perfectă și trebuie sensibilizată în fața tuturor felurilor de iubire." (Iris Spiridon, regizor)

 

Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 18 ani! 
Durată: 1h30’, fără pauză

După scenariul de musical-rock semnat de John Cameron Mitchell. 
Adaptare muzicală și reorchestrare : Ștefan Mustață, Alexandru Pop 
Cu : Istvan Teglas și Răzvan Krem Alexe 
Muzică live : Ștefan Mustață, Alexandru Pop și Adrian Cotoară. 
Vocal & Music coach: Ghighi Eftimie 
Un spectacol de Iris Spiridon 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend