fbpixel
Skip to main content

Era ok și la 60 – one-man-show cu Răzvan Vasilescu

16+
Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Teatrul Godot (Palatul Bragadiru), Bucuresti Thursday, 13 October 2022 / 20:00 60 lei
Era ok și la 60 – one-man-show cu Răzvan Vasilescu

16+

Era ok și la 60 spune o poveste despre micile minuni, plăceri, abandonuri și paradoxuri ale vieții unui om care își descoperă în
fiecare zi bucuria de a trăi.

Îndrăgitul actor povestește cu umor și ironie despre cum i s-a schimbat perspectiva asupra vieții odată cu înaintarea în vârstă. Atitudinea relaxată și sinceritatea cu care face “haz de necaz”, transformă experiența vizionării acestui spectacol într-o lecție de viață, pusă în scenă cu măiestrie.

O porție sănătoasă de comedie care te va face să-ți spui, la final, că sigur va fi ok și la 60. Pentru că fiecare vârstă are farmecul ei. Secretul e să nu te oprești niciodată din râs.

Răzvan Vasilescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori români de teatru și cinema. Performanța sa excepțională în filmul “California Dreamin” a contribuit la recompensarea filmului cu premiul “Un Certain Regard” în 2007 la Festivalul de Film de la Cannes. În 2008, Răzvan Vasilescu a fost premiat de către juriul RiverRun International Film Festival la categoria ,,cel mai bun actor’’. În același an, în cadrul Galei de decernare a premiilor Gopo, a fost desemnat cel mai bun actor într-un rol principal pentru performanța sa din filmul ,,California Dreamin’’.

Cronici:

„Doza de sinceritate dezarmantă, momentele chiar emoţionante în care cu ironie, dar nu lipsit de duioşie, admite înaintarea în vârstă, fac din experienţa vizionării acestui spectacol de o oră ceva mai mult decât un râs continuu. Primeşti şi o temă de gândire pentru acasă şi o demonstraţie de artă actoricească. Interpretarea lui Răzvan Vasilescu, frazarea lui, debitul verbal, tipul de persoanj pe care îl aduce cu sine, prezenţa sa scenică, sunt pachetul complet; nu e doar un tip cu un microfon în mână care spune poante. E un actor care îţi spune o poveste.

Răzvan Vasilescu este un spectacol. Iar faptul că s-a hotărât să aibă asemenea întâlnire cu publicul, 1 la 1 aproape, fără mijlocirea personajului, nu poate fi decât o bucurie pentru spectatori.” Alina Epîngeac, Yorick

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experienta de scuba diving pentru 2


Eforie Nord, Eforie Nord

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Vizita la centrul de antrenament al cosmonautilor rusi


Moscova, Rusia

Workshop: Playing with movement cu Ioana Marchidan
5,6,7,8 decembrie 2022, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP
Workshop: Playing with movement

cu Ioana Marchidan
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic

Workshop: Act in motion cu Attila Bordás
14,15,16,17 noiembrie 2022, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP
Workshop: Act in motion cu Attila Bordás


LINOTIP – Centru Independent Coregrafic