fbpixel
Skip to main content

Workshop: Act in motion cu Attila Bordás

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 24,25,26,27 ianuarie 2022, în intervalul 19:00-21:00 - WORKSHOP 350 lei
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 14,15,16,17 martie 2022, în intervalul 19:00-21:00 - WORKSHOP 350 lei
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 13,14,15,16, iunie 2022, în intervalul 19:00-21:00 - WORKSHOP 350 lei
Workshop: Act in motion cu Attila Bordás

🚩 Inainte de achizitionarea unui bilet la acest eveniment, avem rugamintea sa verificati informatiile prezentate mai jos despre accesul in sala Linotip si regulile actulale puse in vigoare de Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada ianuarie - iunie 2022 o serie de cursuri de dans cu nivel de dificultate incepator si intermediar* coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás, Stefan Lupu, Daniel Dragomir, Teodora Velescu, Ioana Macarie, Mariana Gavriciuc, Simona Dabija si George Plesca. Mai multe detalii despre perioadele de desfasurare si biletele de participare aflati pe https://eventbook.ro/hall/linotip-centru-independent-coregrafic

 

 ATTILA BORDÁS despre cursul "Act in motion" -  Expresivitate in Interpretare si Compozitie 

**Nivel de dificultate incepator - intermediar  - exercitiile de la curs sunt adaptate astfel incat fiecare participant sa le poata executa indiferent de nivelul anterior de experienta in dans contemporan

 

 Atelierul se bazeaza pe exercitii de improvizatie, de creatie si fraze de miscare. Obiectivul de baza al atelierului este perfectioarea abilitatilor corporale, cercetarea expresivitatii in nonverbalitate. 

 “Punem sub lupa corpul ca unealta de transmisie. Ne folosim de intentie si scop ca motoare de activare a posibilitatilor de exprimare. Incercam sa percepem dansul pe de o parte ca pe o stiinta cognitiva, fizica, psihica si artistica, pe de alta parte ca pe cea mai pura forma de comunicare abstracta cu impact senzorial si universal uman.

 Atelierul ofera o serie de traininguri de miscare prin care se pune accent pe creativitatea in interpretare si expresivitatea spontana corporala. 

 Creez un context de dans  pentru ca participantii sa aiba ocazia sa acceseze instinctul motoric personal in mod introspectiv, asadar automatismele si reflexele care pot duce la o anume plafonare sa fie eliminate prin constientizare.” 

 Attila Bordás - coregraf şi performer. 

 Attila este artist independent, cunoscut ca regizor, coregraf, performer, trainer de dans contemporan, dansator, actor, poet, manager cultural.

 A colaborat cu majoritatea teatrelor din țară (în spectacole regizate de Silviu Purcărete, Vlad Massaci, Theodor – Cristian Popescu,  Cristi Juncu, Miklós  Bács etc.) și a dezvoltat proiecte în Ungaria, Grecia, Austria, Bulgaria, Serbia și Cehia. Ca promotor al dansului contemporan a realizat numeroase workshop-uri, spectacole şi diferite flashmob-uri în România și în străinătate.

 Din 2015 este membru constant al juriului și trainer în cadrul TDF – Thessaloniki Dance Festival.

 În 2017 a fondat CAMP- Contempoary Artistic Movement Platform, platformă internațională de arte performative, care a inițiat o tabără urbană de vară tip festival, unul dintre cele mai mari evenimente de gen din Europa de Est.

 Foto: Rancz András

 **Pentru siguranta participantilor, spatiul de dans si interactiunile dintre participanti exista si se intampla in concordanta cu reglementarile in vigoare in ceea ce priveste igiena si distantarea sociala. 

Reducere #cursant #LINOTIPic

Mai mult dans cu mai putine resurse!

Cum? 

1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din pretul total 50 ron

2. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din pretul total 75 ron

3. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din pretul total 100 ron

✓ *Reducerea se aplica doar pentru achizitionarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achizitie bilete la "Corpul Resursa cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite. Ex. 2: Achizitie 1 bilet la "Movements and moments cu Andreea Novac" + Achizitie 1 bilet la "Corpul creativ cu Andrea Gavriliu"  

✖︎ **Reducerea nu se aplica pentru achizitionarea a 2 sau mai multe bilete la acelasi curs din aceeasi perioada.  

🚩ATENTIE! Cititi aici informatiile suplimentare despre accesul in sala Linotip in aceasta perioada.

Conform Hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta Bucurestiul se afla acum in Scenariul Rosu si astfel pentru salile de spectacole se aplica urmatoarele reguli:

 

"b) În localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori, organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, doar dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și este asigurată purtarea măștii de protecție;"

 

🚩 Persoanele care nu indeplinesc niciuna din conditiile de mai sus, au posibilitatea de a solicita rambursarea valorii biletelor pentru evenimente viitoare, achizitionate inainte de declararea Bucurestiului in Scenariul Rosu.

🚩 Toate persoanele participante la evenimentele Linotip au obligatia de a purta masca de protectie si de a pastra distantarea sociala pe intreaga durata a evenimentelor.

👍 Va incurajam sa utilizati produsele de igienizare a mainilor puse la dispozitie de Linotip inainte de intrarea in sala si sa actionati responsabil atat pe durata participarii la evenimente cat si in general.

Este o situatie in care existam impreuna si este important sa avem grija unii de altii si de noi insine.

Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare!

#LINOTeam

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Dezlantuie vanatorul din tine: soimarit si tir cu arcul


Bucuresti, Bucuresti

Idei de cadouri pentru cuplu - Curs de ciocolaterie in Belgia
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Idei de cadouri pentru cuplu - Curs de ciocolaterie in Belgia


Bruxelles

Cazare intr-un castel de poveste si modelare ceramica de Cucuteni
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Cazare intr-un castel de poveste si modelare ceramica de Cucuteni


Târgu Frumos