Workshop: Act in motion cu Attila Bordás

Workshop: Act in motion cu Attila Bordás

Workshop: Act in motion cu Attila Bordás

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada ianuarie - iunie 2022 o serie de cursuri de dans cu nivel de dificultate incepator si intermediar* coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás, Stefan Lupu, Daniel Dragomir, Teodora Velescu, Ioana Macarie, Mariana Gavriciuc, Simona Dabija si George Plesca. Mai multe detalii despre perioadele de desfasurare si biletele de participare aflati pe https://eventbook.ro/hall/linotip-centru-independent-coregrafic

 

 ATTILA BORDÁS despre cursul "Act in motion" -  Expresivitate in Interpretare si Compozitie 

**Nivel de dificultate incepator - intermediar  - exercitiile de la curs sunt adaptate astfel incat fiecare participant sa le poata executa indiferent de nivelul anterior de experienta in dans contemporan

 

 Atelierul se bazeaza pe exercitii de improvizatie, de creatie si fraze de miscare. Obiectivul de baza al atelierului este perfectioarea abilitatilor corporale, cercetarea expresivitatii in nonverbalitate. 

 “Punem sub lupa corpul ca unealta de transmisie. Ne folosim de intentie si scop ca motoare de activare a posibilitatilor de exprimare. Incercam sa percepem dansul pe de o parte ca pe o stiinta cognitiva, fizica, psihica si artistica, pe de alta parte ca pe cea mai pura forma de comunicare abstracta cu impact senzorial si universal uman.

 Atelierul ofera o serie de traininguri de miscare prin care se pune accent pe creativitatea in interpretare si expresivitatea spontana corporala. 

 Creez un context de dans  pentru ca participantii sa aiba ocazia sa acceseze instinctul motoric personal in mod introspectiv, asadar automatismele si reflexele care pot duce la o anume plafonare sa fie eliminate prin constientizare.” 

 Attila Bordás - coregraf şi performer. 

 Attila este artist independent, cunoscut ca regizor, coregraf, performer, trainer de dans contemporan, dansator, actor, poet, manager cultural.

 A colaborat cu majoritatea teatrelor din țară (în spectacole regizate de Silviu Purcărete, Vlad Massaci, Theodor – Cristian Popescu,  Cristi Juncu, Miklós  Bács etc.) și a dezvoltat proiecte în Ungaria, Grecia, Austria, Bulgaria, Serbia și Cehia. Ca promotor al dansului contemporan a realizat numeroase workshop-uri, spectacole şi diferite flashmob-uri în România și în străinătate.

 Din 2015 este membru constant al juriului și trainer în cadrul TDF – Thessaloniki Dance Festival.

 În 2017 a fondat CAMP- Contempoary Artistic Movement Platform, platformă internațională de arte performative, care a inițiat o tabără urbană de vară tip festival, unul dintre cele mai mari evenimente de gen din Europa de Est.

 Foto: Rancz András

 **Pentru siguranta participantilor, spatiul de dans si interactiunile dintre participanti exista si se intampla in concordanta cu reglementarile in vigoare in ceea ce priveste igiena si distantarea sociala. 

Reducere #cursant #LINOTIPic

Mai mult dans cu mai putine resurse!

Cum? 

1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din pretul total 50 ron

2. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din pretul total 75 ron

3. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din pretul total 100 ron

✓ *Reducerea se aplica doar pentru achizitionarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achizitie bilete la "Corpul Resursa cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite. Ex. 2: Achizitie 1 bilet la "Movements and moments cu Andreea Novac" + Achizitie 1 bilet la "Corpul creativ cu Andrea Gavriliu"  

✖︎ **Reducerea nu se aplica pentru achizitionarea a 2 sau mai multe bilete la acelasi curs din aceeasi perioada.  

#LINOTeam

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe