fbpixel
Skip to main content

Atelier ”Corp în spațiu, Spațiu în corp”

Coordonat de George-Alexandru Pleșca

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 26,27,28,29 iulie 2022, in intervalul 19:00 - 21:00 350 lei
Atelier ”Corp în spațiu, Spațiu în corp” Coordonat de George-Alexandru Pleșca

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada ianuarie - iunie 2022 o serie de cursuri de dans cu nivel de dificultate incepator si intermediar* coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás, Stefan Lupu, Daniel Dragomir, Teodora Velescu, Ioana Macarie, Mariana Gavriciuc, Simona Dabija si George Plesca. Mai multe detalii despre perioadele de desfasurare si biletele de participare aflati pe https://eventbook.ro/hall/linotip-centru-independent-coregrafic

**Vezi mai jos detalii despre campania "cursant #LINOTIPic"

GEORGE PLESCA despre cursul "Corp în spațiu, Spațiu în corp"

*Nivel de dificultate – Intermediar/Avansat – exercițiile la care vei fi expus vor necesita experiență anterioară de participare la cursuri de dans contemporan.

Atelierul va avea la bază exerciții de improvizație, creație și parteneriat care să dezvolte abilitatea corpului de a genera, acumula și adapta soluții în timp real. Obiectivul principal este de a găsi acea liniște care ne lasă să creăm, acel spațiu în corp care ne permite să găsim noi căi de comunicare, de a ieși din structurile cunoscute – de a ne reinventa limbajul corporal. În același timp, ne vom crește puterea de observație și descriere a mișcării.

”Prin liniște mă gândesc la abilitatea de a observa corpul și soluțiile lui, atât al nostru cât și al celor din jur, fără a fi presați de timp sau responsabilitate. Improvizația, acest mod de a ne decoji și de a ne înveli iar și iar, va fi cheia acestui atelier. Vom încerca să ne transfigurăm, să ne pierdem și să ne regăsim prin diferite obiective în cadrul exercițiilor de improvizație. Vom încerca să găsim bucuria dansului, dar și să trecem de ea. Ce vom descoperi va fi folosit mai apoi în relație cu ceilalți cursanți pentru a crea scurte momente coregrafice.”

DESPRE GEORGE-ALEXANDRU PLEȘCA

A absolvit ciclurile de licență și master în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie ”I.L.Caragiale” București – specializarea Artă Coregrafică. Este o figură activă în zona independentă, acționând în principal ca performer & coregraf.

Din 2018 este membru al companiei Contemporary Creative Dreamers, condusă de Daniel Alexandru Dragomir, grup axat pe realizarea de spectacole, filme de dans și proiecte educaționale coregrafice. De asemenea, este membru Tangent din 2020, colectiv creator.

În timp, a colaborat cu Andrea Gavriliu, Simona Deaconescu (Tangaj Dance), Mariana Gavriciuc, Maria Beatrice Tudor, Denis Bolborea. Se alătura frecvent Asociaței Delazero și echipei Linotip – Centru Independent Coregrafic în calitate de interpret.

A participat la ateliere conduse de Lali Ayguade, Winston Reynolds, Rob Hayden, Gabriela Carrizo, Adrien Ouaki, Melanie Sorin, Noa Wertheim, Andrea Gavriliu, Simona Deaconescu, Daniel Dragomir.

**Pentru siguranta participantilor, spatiul de dans si interactiunile dintre participanti exista si se intampla in concordanta cu reglementarile in vigoare in ceea ce priveste igiena si distantarea sociala.

---------------------------------

***Linotip te sustine sa faci loc pentru dans contemporan in viata ta cu reducerea "cursant #LINOTIPic - mai mult dans cu mai putine resurse!"

Cum?

1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din pretul total 50 ron

2. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din pretul total 75 ron

3. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din pretul total 100 ron

✓ *Reducerea se aplica doar pentru achizitionarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achizitie bilete la "Corpul Resursa cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite. Ex. 2: Achizitie 1 bilet la "Movements and moments cu Andreea Novac" + Achizitie 1 bilet la "Corpul creativ cu Andrea Gavriliu"

✖︎ **Reducerea nu se aplica pentru achizitionarea a 2 sau mai multe bilete la acelasi curs din aceeasi perioada.

we also recommend

voucher valabil 3 luni de la achiziție
Curs de impro online


Online

Workshop: Playing with movement cu Ioana Marchidan
4,5,6,7 iulie 2022, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP
Workshop: Playing with movement

cu Ioana Marchidan
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic