Vince Abbracciante Trio - Italia (acordeon, ghitară, contrabass) | Sokratis Sinopoulos Quartet - Grecia (liră, pian, contrabass, tobe)

Vince Abbracciante Trio - Italia (acordeon, ghitară, contrabass) | Sokratis Sinopoulos Quartet - Grecia (liră, pian, contrabass, tobe) Jazz in Church

Vince Abbracciante Trio - Italia (acordeon, ghitară, contrabass) | Sokratis Sinopoulos Quartet - Grecia (liră, pian, contrabass, tobe)

Jazz in Church

Vince Abbracciante Trio - Italia (acordeon, ghitară, contrabass)

Richard Galliano, vorbind despre tinerii acordeonişti într-un interviu, a spus: „Persoana care m-a impresionat cu adevărat este un tânăr italian din Puglia, Italia: numele lui este Vincenzo Abbracciante. În fiecare cântec se angajează într-o poveste care mă atinge.” (Jazzman, 2005).

Abbraciante este, incontestabil, starul în ascensiune al acordeonului, cu o tehnică remarcabilă, o apetență profundă pentru blues și swing, jonglând cu talent mai multe genuri muzicale (Italian Jazz Dictionary, 2014).

Sokratis Sinopoulos Quartet - Grecia (liră, pian, contrabass, tobe)

„Când cântă Sokratis Sinopoulos, pot vedea toată istoria vibrând cu sunetele străvechi ale coardelor.” Charles Lloyd

Sokratis Sinopoulos este un maestru contemporan al lirei, un instrument care datează din epoca bizantină. Interpretarea lui este delicată și nuanțată, dar foarte expresivă și apreciată pe scară largă. Sinopoulos poate cu aceeași ușurință să depășească granițele genurilor în jazz și clasic, în timp ce rămâne fidel tradițiilor populare din Grecia și din Marea Mediterană de Est.

Location
Date
Price
Order
Location
Biserica Lutherană, Bucuresti
Date
19:00 - Tomorrow, 19 April 2024
Order

250 lei

No more tickets available

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe