fbpixel
Skip to main content

TANGOTIC - CONCERT TANGO NUEVO

TANGOTIC - CONCERT TANGO NUEVO

Interpret: 𝐀𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐬𝐢𝐚 𝐒𝐮𝐫𝐮

Chitară: 𝐉𝐨𝐬𝐞 𝐀𝐥𝐦𝐚𝐫

Percuție: 𝐀𝐭𝐢 𝐝𝐞 𝐂𝐡𝐢𝐥𝐞

Tangotic, o apariție inedită în capitala unde tangoul are rădăcini adânci, alături de Salamandre, artiștii care își exprimă focul!

Tangotic este o idee concepută de spirit, care constituie treapta cea mai inalta de abstractizare în reflectarea realității.Acest concept are la bază arta tangoului.Tango înseamnă prezență, conexiune, ritm.

Spectacolul este redat sonor, muzical și vizual prin interpretarea vocală a actriței Anastasia Suru, alături de Jose Almar(chitară) și Ati de Chile(percuție.

Tangotic este un proiect muzical de Tango Nuevo ce are la bază tangoul argentinian, tangouri și romanțe românești în fuziune cu elemente jazz, rock, afro.

Repertoriul este alcătuit din muzică tradițională argentiniană, romanțe și tangouri românești ale anilor 1920 – 1950, incluzând structuri pe măsuri de tango, milonga și candombe specifice din Argentina, în piese precum Rița de Ioana Radu, Zaraza interpretată de Ignacio Corsini în 1929 vs Cristian Vasile în 1931 și alte piese consacrate de tango argentinian.

O altă față a repertoriului cuprinde tangouri originale ce își câștigă unicitatea prin abordarea abstractă a realității interioare, în piese precum Luna, As de treflă, Romanța celor ce se vând etc.

Suntem un acord în minor cu al șaselea simț! Suntem amestec de real și fantezie!

Recomandăm spectacolul celor ce văd prin ochi, și nu cu ochii…

𝑁𝑒 𝑣𝑒𝑑𝑒𝑚 𝑎𝑐𝑜𝑙𝑜, 𝑢𝑛𝑑𝑒 𝑙𝑢𝑚𝑒𝑎 𝑐𝑎̂𝑛𝑑 𝑖̂𝑛𝑐ℎ𝑖𝑑𝑒 𝑜𝑐ℎ𝑖𝑖, 𝑐𝑒𝑟𝑢𝑙 𝑖̂𝑠̗𝑖 𝑎𝑝𝑟𝑖𝑛𝑑𝑒 𝑠𝑡𝑒𝑙𝑒𝑙𝑒…