fbpixel
Skip to main content

SWORDS - Spoken Word Sessions cu Moni Stănilă și Alexandru Vakulovski

SWORDS - Spoken Word Sessions cu Moni Stănilă și Alexandru Vakulovski

SWORDS - Spoken Word Sessions cu Moni Stănilă și Alexandru Vakulovski

Ultimul episod SWORDS - Spoken Word Sessions din acest sezon aduce pe scenă doi performeri din Republica Moldova: Moni Stănilă și Alexandru Vakulovski – duminică, 21 mai, de la ora 19:00, la Control Club. Performance-urile vor fi completate de un set audio-vizual de Iulian Morar.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

 

SWORDS - Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia, cu frecvență bilunară, la Control Club (Constantin Mille, 4).

 

Moni Stănilă (n. 1978) este o scriitoare din România/Moldova, autoare a mai multor cărți de proză și poezie. Grupaje de poezie i-au fost traduse în peste 10 țări și, recent, a câștigat premiul Radio România Cultural pentru poezie. Lucrează în Chișinău la Biblioteca Municipală „B.P.Hașdeu” și e redactor-șef la Editura Prut.

Alexandru Vakulovski (n. 1978) este un scriitor din Moldova/România, autor al mai multor cărți de proză și poezie. Grupaje de poezie, fragmente de proză, piese de teatru i-au fost traduse în peste 10 țări. Romanul său de debut, Pizdeț, a fost tradus într-o variantă inedită în limba maghiară. Lucrează în Chișinău la Biblioteca Municipală „B.P.Hașdeu” și la Editura Prut.

Iulian Morar este fondator Liveland, dar și creatorul și protagonistul edițiilor Midweek Tapes din Control, având totodata multe participări muzicale la diverse evenimente de spoken word din București.

 

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut o instalație poetică multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

 

Seria de evenimente SWORDS - Spoken Word Sessions este organizată de Control Club și Liveland. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Holy Wave (US) | Club Control
20:00 - Thursday, 16 November
Holy Wave (US) | Club Control
Club Control
Algiers (US) | Club Control
20:00 - Wednesday, 4 October
Algiers (US) | Club Control
Club Control
Laboratory of Dreams SoNoRo Festival
19:30 - Monday, 30 October
Laboratory of Dreams
The Choral Temple
Wunderstadt Wien SoNoRo Festival
19:30 - Thursday, 9 November
Wunderstadt Wien
Sinagoga Neologă
Hot Club de Bucharest
20:00 - Friday, 20 October
Hot Club de Bucharest
JazzBook