fbpixel
Skip to main content

OM LA LUNĂ | Zazen – Cluj-Napoca, 7 septembrie

OM LA LUNĂ | Zazen – Cluj-Napoca, 7 septembrie

OM LA LUNĂ | Zazen – Cluj-Napoca, 7 septembrie

om la lună revine la Zazen, în Cluj, la început de septembrie, pentru încă o seară plină de energie și emoție. După cele două concerte din primăvară, în care trupa și-a prezentat fanilor albumele pe vinil, muzica om la lună se aude din nou la Cluj, un loc extrem de iubit de membrii trupei.

„Clujul e pentru noi un loc de mare echilibru. Am cântat aici cel mai des, cu excepția Bucureștiului - casa noastră oficială. Publicul ăsta grozav ne-a luat și purtat pe brațe de fiecare dată cu aceeași mare căldură și bunătate. Găsim și calm, dar și exuberanță, în proporții perfecte. Chiar simțim cu adevărat că om la lună este o trupă à la Cluj, vorba ceea. :-)” Doru Pușcașu, om la lună

--

om la lună este o trupă rock din București, cu multiple influențe - de la alternative și indie, la post-punk și electro-rock, iar versurile poetice dau o semnătură personală trupei. S-a format în 2018 ca proiect solo al lui Doru Pușcașu, remarcându-se încă de la început pentru demersul sincer de poezie cântată, iar toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band. Trupa are la activ trei albume de studio: “Dans” (2020), compus și înregistrat în perioada de lockdown; “În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz” (2021) și “Echilibru” (2022) și a devenit, în cei patru ani de activitate continuă, foarte apreciată pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții. om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil. La cinci ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu participări la festivaluri importante, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe