fbpixel
Skip to main content

Quantum Drive vine la tine. În boxe, căști și pe ecran.

Quantum Drive vine la tine. În boxe, căști și pe ecran.

Și nouă ne e la fel de dor de concertele live ca vouă, așa că ne-am mobilizat și vom încerca să aducem la Music Hub cât mai multe trupe - atât din Cluj, dar nu numai - și care să ajungă mai apoi în căștile sau boxele voastre. Desigur, prin live streaming.

Quantum Drive au răspuns și ei pozitiv invitației noastre și abia aștepăm să îi întâmpinăm la noi acasă. Despre ei: trupă de indie-rock alternativ, din Cluj-Napoca, ce îmbină elemente de shoegaze şi psychedelic-rock. Proiectul a fost început de către Ovidius Măcicăşan (voce, chitară) şi de H.G. Alex (tobe) la sfârşitul anului 2010, iar pe parcurs li s-au alăturat Raluca Apetria (clape), Andrei Sîncrăian (chitară) şi Tomi Răzvan (bass).

Iar acum sunt: 

Ovidius Măcicășan - vocals, guitar

Adam Dobie - keys

Ivan Baraban - drums

Alex Tipa - bass

Paul Strugariu - guitar.

Așadar, adună nu mai mult de 4 prieteni și ascultați împreună concertul de acasă sau din parc, cu un suc sau o bere-n mână, ca pe vremuri.

Perioada prin care am trecut și încă trecem a afectat și industria muzicală, după cum bine știm cu toții. Trupa are nevoie de susținerea voastră; iar voi puteți să îi ajutați cumpărând un bilet neobligatoriu.

Chiar înainte de eveniment vom posta și linkul către live.

Ne vedeți în curând!