Concert Vlad - Primul Pas

Concert Vlad - Primul Pas

Concert Vlad - Primul Pas

VLAD ne va încânta pe note de blues și rock, atât prin reinventarea unor piese deja consacrate, cât și prin compoziții muzicale proprii. ”Muză-mă”, ”Nisipul se învârte când te simți mișto”, și ”Murphy” sunt câteva dintre piesele pe care le veți putea asculta live la concert.

VLAD este un artist talentat care a început să cânte la vârsta de 10 ani, devenind solist vocal la vârsta de 15 ani. Este cunoscut pentru timbrul său vocal distinctiv, care se potrivește perfect genului musical blues-rock și este un compozitor prolific, scriind versuri și compunând muzică.

A fost membru fondator al trupelor Blue Night Shadow și Blue 420, a cântat la chitară în trupele Mike Godoroja & Blue Spirits și „Sfera”, iar în prezent este solist vocal și chitarist în proiectul muzical „DOARMUZICA” – Monica Odagiu & Vlad Nicolici și în trupa de muzică pop-rock – R.U.A. (Royal Unknown artist).

A participat la Gala Premiilor Cerbul de Aur 2019, prezentând un moment al musical-ului „We will rock you”, regizat de Răzvan Mazilu. Iar ediția trecută, din anul 2022, a impresionat juriul și publicul emisiunii-concurs „VOCEA ROMÂNIEI”, ajungând în etapa live-urilor și trecând prin echipele antrenorilor - Denis (The Motans) și Smiley & Theo Rose.
______________________________________

Pentru rezervări ne puteți contacta la +40 765 855 702.

Locație: Katz Gastrolab - Str. Poiana Narciselor 1, București

Foto afiș: Cătălina CM
Afiș: Bianca Sauciuc

Event by Breasla Actorilor

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe