fbpixel

Performance Sonor Borusiade

Performance Sonor Borusiade În cadrul Expoziției Chronic Desire – Sete cronică | Instalația Când or plecat urieșii  - Alexa Szekeres

Performance Sonor Borusiade

În cadrul Expoziției Chronic Desire – Sete cronică | Instalația Când or plecat urieșii - Alexa Szekeres

Miruna Boruzescu alias Borusiade, a început să pună muzică în 2002, fiind atunci una dintre puținele DJ de sex feminin din scena cluburilor alternative din oraș. Absolventă de regie de film la UNATC in București și fascinată de sunetele electronice brute, Borusiade a combinat aceste universuri în compoziția să muzicală și seturile de DJ. Expatriată la Berlin și, după ce a experimentat cu diferite alte proiecte muzicale, Miruna și-a cristalizat încet un sunet propriu, adesea întunecat, cu linii de bas profunde, teme obsesive și Melodice. După succesul primului disc, „Jeopardy”, lansat la casa de discuri ‘internationalista’ a lui Matiaș Aguayo Cómeme, în 2016, „Feelings Of Entropy” a apărut în același an sub label-ul francez Correspondant.

Au urmat : “Promises / Infatuation” la label-ul american Cititrax, „Their Specters” la Unterton, sub-diviziune a renumitei case de discuri Ostgut Ton din Berlin, „Misfits Of Broken Dreams” la casa de discuri olandeza Pinkman Records. Între timp artista are deja la activ două LP-uri: „A Body” lansat la Cómeme în 2018 și “Fortunate Isolation” a fost lansat în 2020 la casă de discuri americană Dark Entries; 2021- apare EP-ul “Purge”, la label-ul francez Tripalium Corp.

Sursa foto:

https://www.dor.ro/miruna-boruzescu-borusiade/

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe