fbpixel
Skip to main content

JJO live la Sala Diotima Iasi

#jazz #concert

Phoenix Soul Events vă invită miercuri, 29 mai, ora 19:30 la un nou concert susţinut de Jassy Jazz Orchestra, Emil Bizga Music Director şi Invitatul special al serii: ANDRA BOTEZ


Jassy Jazz Orchestra este compusă din 15 muzicieni din orașul Iași, înființată în 2016, sub conducerea cunoscutului trompetist Emil Bîzgă, unul dintre cei mai apreciați artiști ai muzicii de jazz.
De-a lungul carierei sale,Emil Bîzgă a urcat pe aceeași scenă cu nume mari precum Ray Charles, Jimmy Cobb sau Vladimir Cosma și a susținut concerte în marile metropole mondiale cum ar fi Paris, Bruxelles, Tel Aviv, Moscova, Sankt Petersburg sau New York.

Invitatul special al serii:Andra Botez
Este vocea care se aude oriunde. Fie în concertele pe care le are alături de trupa care ii poarta numele, fie la cele doua emisiuni de muzica Jazz și de muzica Soul pe care le realizează la Radio Hit.
A bucurat publicul din întreaga țară o dată cu apariția la Show ul de televiziune Canta Acum cu Mine de la ProTv unde a obținut locul 2, dar și publicul din afara tarii.
A avut concerte și in Norvegia și Italia unde a cantat atât compozițiile sale cât și piese cunoscute din repertoriu jazz.
Andra Botez dăruiește emoție si ii reușește demult prin albumul sau de compoziții Andra Hangiuc - Sublim dar și prin oportunitățile de a cânta alături de oameni deosebiți care împărtășesc aceleași valori artistic-muzicale. Totul s-a realizat prin pasiune și timp alocat înțelegerii muzicii și a cantului in sine.
A terminat Facultatea de Filosofie secția Sociologie la Universitatea Al Ioan Cuza Iași, Facultatea de Interpretare muzicala Secția Canto Clasic la Universitatea de Arte George Enescu Iași.
În prezent este ghid de tehnica vocala completa autorizat national și înțelege cât de important este sa investești în darul tău și sa fii mereu gata sa îl împărtășești oricui și oriunde.
Se pregătește sa lanseze al doilea album de compoziții și cântă, cântă din toată inima pentru fiecare doritor și ascultător de frumos.

JJO live la Sala Diotima Iasi

we also recommend

#concertdeacasa - Mihaela Mitrofan, vioară solo Din Salonul de Muzică al artistei, direct în casele noastre!
07.05.2020
#concertdeacasa - Mihaela Mitrofan, vioară solo

Din Salonul de Muzică al artistei, direct în casele noastre!
Online

#concertdeacasa Paul Cartianu, pian Din vestul Austriei, din Salonul de Muzică al artistului, direct în casele noastre!
21.05.2020
#concertdeacasa Paul Cartianu, pian

Din vestul Austriei, din Salonul de Muzică al artistului, direct în casele noastre!
Online

Concert HEALING RAGAS - sarod Smit Tiwari
disponibil pentru vizionare în perioada 24-30.07
Concert HEALING RAGAS - sarod

Smit Tiwari
Online