fbpixel
Skip to main content

CONCERT TUMBE

Grădina cu Filme – Cinema & More

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Grădina cu Filme CREART, Bucuresti Friday, 15 July 2022 / 20:30 60 lei (+taxe) Choose seats
CONCERT TUMBE Grădina cu Filme – Cinema & More

Vineri, 15 iulie 2022, de la ora 20:30, TUMBE concertează în Grădina cu Filme – Cinema & More din Piața Alexandru Lahovari 7!

TUMBE, recent lansat de Centrul Cultural Subcarpați, este un nou proiect muzical, cu un mesaj profund despre tradiție și diversitate culturală în modernitate și cu cel mai proaspăt repertoriu de muzică contemporană cu rădăcini în folclorul și cultura aromânilor.

TUMBE readuce la viață cântecele vechi din folclorul armânesc într-un spectru stilistic inedit. Frumusețea și expresivitatea deosebită a temelor folclorice aromâne au inspirat muzicienii și producătorii TUMBE la alchimizarea lor într-o manieră world music sau jazz fusion, cu intenția de a le păstra caracterul și esența.

Componența TUMBE este: Mara (vocal), Radu Vâlcu (chitară), Mihai Balabaș (vioară, live electronics), Răzvan Florescu (vibrafon, percuții tradiționale), Mike Alex (bass), Philp Goron (tobe), Cristian Tache şi Viorel Grigore (additional vocals), Marius Alexe aka Bean MC (compozitor/producător muzical).

Mara, din familie de aromâni, își împlinește astfel o misiune de neam, de a cânta întregii lumi despre faptul că Aromânii și cultura lor există, trăiesc și își duc valorile mai departe.

„Folclorul, cântecele arhaice sunt reprezentative pentru o întreagă cultură. De aceea, chiar și atunci când arhaicul este transpus în cultura prezentului, noutatea expresiei nu face decât să amplifice valoarea tradiției.” – MARA

__

*Accesul începând cu ora 19:30

**Bilete disponibile online – pe Eventbook.ro și la Casa de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari nr. 7 - deschisă Lu-Vi 14:00-19:00 / Sâ-Du 16:00-19:00)

***Detalii, program și regulament de participare: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

we also recommend

28.07.2022
DBE 10

LOVID
Poarta 7, Spatiile RYMA, Cetatea Alba Iulia, Alba Iulia

JAMSESSION 1
28.07.2022
JAMSESSION 1


Gasthaus, Meșendorf