Concert Pasărea Rock la FFIR15

Concert Pasărea Rock la FFIR15

Concert Pasărea Rock la FFIR15

Concert Pasărea Rock la FFIR15

Seria concertelor din grădina cetății Râșnov, din cadrul celei de-a 15-a ediție a Festivalului de Film și Istorii, va fi deschisă de trupa ”Pasărea Rock”!

”Pasărea Rock, este un proiect pornit în 2014 de către Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică, ce și-a dorit să continue ceea ce au început împreună cu formația care i-a consacrat, Phoenix. Pasărea Rock este într-o formă de zile mari, asta și datorită artiștilor extraordinari care întregesc formula, Sorin Voinea și Nicu Patoi. De-a lungul acestei perioade, artiștii au muncit, au compus, au reochestrat, și astfel a apărut primul album intitulat LEGENDA.

Playlist-ul concertului va alterna melodii vechi (”Cocoșii negri”, ”Vasiliscul și Aspida”, ”Sirena”, ”Dansul codrilor”, ”Filip și cerbul”, ”Pasărea Rock”, ”Muzică și muzichie”, ”Andrii Popa” de pe albumele Phoenix, “Mugur de fluier” și “Cantafabule”), cu melodii noi de pe albumul LEGENDA, dar și melodii îndrăgite de public din repertoriul lui Mircea Baniciu (”Eșarfă în dar”, ”Hanul ulciorului nesecat”, ”Întoarcerea la Orient”). Melodiile au fost alese astfel încât pe fiecare dintre ele să se poată crea momente speciale.

Mircea Baniciu: “Este cel mai bun album la care eu personal am participat.”

Ovidiu Lipan Țăndărică: “Acesta este un album de esență tare!”

Josef Kappl: “Acest album te atrage într-o lume aparte din care nu poți evada decât după ascultarea lui.”

Ne vedem sâmbătă, 19 august 2023, de la ora 20:00, în grădina Cetății Râșnov!

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe