CRACIUN IN ROZ - Andra Gogan / Cluj-Napoca

CRACIUN IN ROZ - Andra Gogan / Cluj-Napoca

CRACIUN IN ROZ - Andra Gogan / Cluj-Napoca

Andra Gogan – cea mai urmarita artista din România (cu peste 3 milioane de abonati pe youtube si peste 1,2 miliarde de vizualizari) – continua traditia cu un super-concert Craciun in ROZ la Cinema Florin Piersic- Cluj Napoca in data de 2 Decembrie, ora 19:00.

Vino pe 2 Decembrie 2023 să te întâlnesti cu Andra si Razvan Gogan la Cluj Napoca , să cânti, sa dansezi, să te distrezi și să te încarci cu energie!

Ia-ți din timp biletul la concert si meet&greet și participă la Craciun in ROZ un super concert de Craciun alături de Andra Gogan.

Show-ul va fi unul revoluționar pentru industria de gen din România. Super proiecții video pe mega ecrane, ținute spectaculoase, dansatori profesioniști și un program muzical de o oră și jumătate plin de culoare și de energie - in care Andra Gogan va canta doar live cele mai in voga melodii din repertoriul ei.

Respectand traditia, toti copiii prezenti la concert vor primi la intrare un super CADOU!

Dupa 2 ani si jumatate de munca alaturi de cei mai cunoscuti oameni de film din Romania, Andra si Razvan Gogan anunta oficial ca noul serial SIRENELE este gata de lansare!

Andra Gogan a lansat de la varsta de 5 ani si pana in prezent peste 400 de melodii, o mare parte dintre ele ascultate de public pe cele 37 de albume muzicale aparute pana acum.

Andra Gogan este cântăreață, vlogger, voice-over pentru o sute de reclame și seriale de desene animate(Doctorita Plusica , Printesa Sofia).

Are propria ei Academie de Dans și propria trupă de majorete.

A produs și realizat serialele pentru copii si adolescenți – SIRENELE, BONA DE CRACIUN si HTB POPULAR IN HIGH SCHOOL,

A intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, Răzvan Gogan, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” (3 ore și 20 minute - 55 melodii) și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” (16 albume)

sambata, 2 decembrie, ora 19:00

CINEMA FLORIN PIERSIC CLUJ –NAPOCA

Bilete: Eventbook sau la Cinema Florin Piersic (zilnic)

Pret bilet:

VIP : 200 lei

Cat 1 : 110 lei

Cat 2 : 80 lei

Supliment Meet & Greet : 150 lei    ATENTIE: Supliment valabil doar cu bilet cu loc! Suplimentul include întalnire cu Andra Gogan, foto și cadou poster cu autograful ei! Întâlnirea va avea loc după încheierea evenimentului.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe