fbpixel
Skip to main content

EYOT the Nirvana of jazz | Double Feature: CINEconcert + Concert

17h30 CINEconcert >>> 19h30 Concert >>> un eveniment Jazz Fan Rising

EYOT the Nirvana of jazz | Double Feature: CINEconcert + Concert 17h30 CINEconcert >>> 19h30 Concert >>> un eveniment Jazz Fan Rising

EYOT este o trupa cu un sound eclectic de o mare frumusețe, care navighează intre rock și jazz, între punk și ambiental, impresionism și romantic, susținut de compoziții puternice.

Indiferent cum veți alege să numiți muzica acestor patru băieți, un lucru este clar : conține un melanj de energie și de inteligență care nu vă lăsa să stați locului. Spectacolele lor live sunt pline de energie și de emoție, îl împing pe ascultător către lumea sa interioară și îi creează o experiență unică.

Jazz Fan Rising vă propune să îi vedeți pe EYOT într-o formulă unică: două concerte într-unul singur:
- de la 17h30 EYOT-ii vor improviza pe filmul "Happy End" (Cehia 1967), un film amuzant și pe alocuri suprarealist, prezentând o viață de om de la sfârșit la început, în care personajele merg de-andăratelea și comicul de situație este la el acasă. Cine-concertul a fost prezentat în 2017 în deschiderea Central European Film Festival Timișoara, la propunerea Jazz Fan Rising.
- de la 19h30 EYOT va urca din nou pe scenă pentru a ne încânta cu piesele de pe albumele lor din ultimii 10 ani.

Reprezentant de excepție al noii generații de muzicieni Europeni, cvartetul sârbilor de la EYOT sparge barierele temporale, geografice și culturale ale jazz-ului balcanic, amestecând-l cu muzica clasică, art-rock și muzică tradițională. 

Daca nu i-ați văzut încă pe EYOT, acum e momentul: veți avea ocazia să vă lăudați peste ani că ați fost printre primii fani ai unei trupe despre care vom auzi multă vreme.

Jazzwise : “Electro jazz rock fusion plin de energie și de inventivitate – un spectacol de clasă” 
All About Jazz “Acest foarte original cvartet unifică jazz, muzică clasică, folk și rock într-un amestec îmbătător, în egală măsură meditativ și înviorător” 
Souland Jazz "Pur și simplu uluitor”
Harmonia Mundi World Village "O coliziune de genuri muzicale diverse care generează muzică vie” 

EYOT înseamnă: Dejan Ilijic – Pian, claviaturi; Sladjan Milenovic - Guitar; Milos Vojvodic - Drums; Marko Stojiljkovic – Bass

Un concert propus de Jazz Fan Rising, asociația connoisseur-ilor de jazz. Organizator Jazz Festival & Events.

Bilete:
Preț EARLY BIRD 70 lei, pana pe 27 aprilie, în contingent limitat
Preț complet 95 lei

we also recommend