fbpixel
Skip to main content

Ad Libitum Voices - concert de dragoste și primăvară

Tu ești primăvara mea!

Ad Libitum Voices - concert de dragoste și primăvară Tu ești primăvara mea!

#pop-opera

Am avut un 2018 extraordinar mai ales datorită vouă. Vă mulțumim că ne sunteți alături, că ne prețuiți și că ne călăuziți pașii. Dragostea voastră pentru muzica noastră ne-a dat putere multă și idei mărețe.

Prima noastră mare întâlnire din 2019 are loc într-o dată specială pentru toată lumea: 8 Martie! Ziua în care dragostea este celebrată la toate nivelurile. Dragostea pentru femeia care ne-a crescut, pentru cea care ne este tovarășă de viață, pentru cea pe care ne-o dorim alături o viață (deși poate ea nu știe asta încă).

Vă invităm, așadar, să cântați și să vă bucurați împreună cu noi de iubire și de primăvară într-un concert care devine tradiție. Cântăm acasă, în Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenților.

Vă țucăm, vă cuprindem, vă așteptăm!

we also recommend

Clubul lui Mickey Show de animație cu mascote și personaje
28.07.2019
Clubul lui Mickey

Show de animație cu mascote și personaje
Teatrul de Vară Jupiter

Clubul lui Mickey Show de animație cu mascote și personaje
18.08.2019
Clubul lui Mickey

Show de animație cu mascote și personaje
Teatrul de Vară Jupiter

Drag mi-e cântul românesc Invitați: Aurel Moldoveanu, Mituța și Dumitru Ridescu, Ioan Chirilă, Elena Chirică, Iustina Ispas, Viorica Nica, Aurel Sava, Nic
22.08.2019
Drag mi-e cântul românesc

Invitați: Aurel Moldoveanu, Mituța și Dumitru Ridescu, Ioan Chirilă, Elena Chirică, Iustina Ispas, Viorica Nica, Aurel Sava, Nic
Teatrul de Vară