fbpixel
Skip to main content

Carrie Tree * Live in Bucharest * Songs to warm the hearts

Carrie Tree * Live in Bucharest * Songs to warm the hearts

“Carrie Tree is UK’ s indie scene best kept secret” - The Word

Nu știm cât de secret mai poți fi după ce ai urcat pe scenă alături de Damine Rice, Fink sau Duke Special și ai cântat în festivaluri mari precum Glastonbury sau Shambala. Știm însă că talentata Carrie Tree devine un nume cunoscut în scena de muzică alternativă din Marea Britanie și atrage atenția prin compozițiile ei pline de emoție, poezie și grație.

Cel mai nou album al ei , “Canoe” are review-uri foarte bune și în acest an Carrie Tree a fost invitată să cânte în festivaluri și diverse Oanda, Portugalia, Țara Galilor, Franța și acum…în România!

Carrie aduce la București și Cluj un sunet cald menit să deschidă inima și sâ încânte sufletul. O combinație de acustic, mistic, etnic, poezie și reverie. Cuvintele sunt prea mici pentru a descrie starea pe care o resimți în timpul unui concert Carrie Tree așa că te invităm să vii să o asculți live joi 12 decembrie, la Biserica Anglicană din Grădina Icoanei.

Vino să te bucuri de o seară de suflet în care ne desfătăm cu muzică , poezie și ceai. Un eveniment Camino Blanco susținut de Demmers TeaHouse.

we also recommend

august 2020
Bilet general ARTA-Acasă


Online

21.08.2020
Noaptea Menestrelilor

Concert extraordinar folk
Teatrul de vara Baia Mare, Baia Mare