Between Colors - Album Launch "Simulacrum"

Between Colors - Album Launch "Simulacrum" Special Guests: W3 4R3 NUM83R5 & Linear Disorder

Between Colors - Album Launch "Simulacrum"

Special Guests: W3 4R3 NUM83R5 & Linear Disorder

Pe data de 11 noiembrie 2017 in Club Quantic din Bucuresti, trupa bucuresteana de Modern Metal Between Colors lanseaza al doilea album din cariera, intitulat "Simulacrum". Acestia vor pune in scena un spectacol special, cu multe surprize ce vor include show de lumini, costume, proiectii si decoruri create doar pentru acest concert. Formatia a fost desemnata Best Metal Newcomer in 2016 de catre site-ul Metalhead, iar in 2017 a castigat Premiul I la Festivalul Posada Rock.

"Simulacrum" vine la doar un an dupa primul lor album, "M.A.D." ce a fost lansat pe 19 noiembrie in 2016, tot in Quantic printr-un concert aparte si teatral la care au luat parte peste 400 de spectatori. Discul nou prezinta influente noi din muzica electronica, metalcore si industrial metal, iar toate aceste elemente se vor regasi si in regia de concert.

* YOUTUBE: https://www.youtube.com/user/BetweenColorsBand

* FACEBOOK: https://www.facebook.com/betweencolors.band

* INSTAGRAM: @betweencolors.official

* TWITTER: @BetweenColorsRO

* Facebook event link: https://www.facebook.com/events/1915397772038655/

Invitatii speciali sunt W3 4R3 NUM83R5 si Linear Disorder.

W3 4R3 NUM83R5 sunt o trupa de Melodic Metalcore din Brasov fondata in 2014, reprezantand continuarea proiectului Deliver the God. In trupa sunt 3 fosti membri (Alinesku, Cripi si Silviu) care au continuat cu o abordare muzicala mult mai melodica, stilul fiind un melodic metalcore, cu riffuri groovy si cu breakdownuri catchy completate de FX samples.

Increzatori in aceasta noua formula, membrii au reasezat piesele, au repetat, au compus si primul concert a fost la Sibiu in mai 2017 urmat imediat de Buzau. In Iunie W3 4R3 NUM83R5 au fost invitati la Maris Fest Targu Mures iar in perioada urmatoare sunt pe rol alte cateva concerte la festivaluri in aer liber si in cluburi.

La finalul lunii august colaborarea cu Silviu la voce s-a incheiat si a fost cooptat un membru nou, Andrei Dusca.

Totodata, membri au decis demararea inregistrarilor primului album W3 4R3 NUM83R5 care va contine sapte piese, proces in curs si lansarea a doua videoclipuri. Albumul este preconizat sa fie lansat in primavara 2018.

Line-up:

* Alinesku - chitara

* Dusca - voce

* Cripi - chitara

* Horia - tobe

* Radu - bass.

Live video W3 4R3 NUM83R5 - Numbers (@Lupii Liberi Rasnov) https://www.youtube.com/watch?v=lzB8TRSyIeE

FACEBOOK: https://www.facebook.com/wearenumbers.band/

 

Linear Disorder este o trupa bucuresteana de modern melodic death metal infiintata in vara anului 2016. Ideea infiintarii trupei exista deja de ceva vreme, si s-a materializat cand Mihail Georgescu i-a propus lui Mihai Maciuca sa puna bazele proiectului pe care si-l doreau de atata timp. La scurt timp li s-a alaturat Robert Valentin Bencze, iar in noiembrie 2016 au lansat primul lor single, "Within The Fire".

In iunie 2017, lineup-ul trupei a devenit complet, Ana Necula alaturandu-se la bass. EP-ul de debut al trupei urmeaza sa fie lansat spre finalul anului 2017. Tematica versurilor graviteaza in jurul problemelor din societate, a perceptiei asupra vietii si a instinctului.

Linear Disorder a concertat pana acum alaturi de trupe precum An Theos, Dark Fusion si Diabolical.

Line-up:

* Mihail Georgescu - Lead guitar, clean & backing vocals

* Mihai Maciuca - Lead vocals, rhythm guitar

* Robert Valentin Bencze - Drums

* Ana Necula - Bass

FACEBOOK: https://www.facebook.com/LinearDisorder

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lineardisorderband

YOUTUBE: https://www.youtube.com/mihailgeorgescu

 

Copiii sub 13 ani insotiti au acces gratuit.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe