Andrei Irimia - Live la Palatul Bragadiru

Andrei Irimia - Live la Palatul Bragadiru

Andrei Irimia - Live la Palatul Bragadiru

După succesul albumului Nuit Minimaliste, în care au predominat compozițiile solo și liniile melodice minimaliste, pianistul Andrei Irimia a lansat un nou album, un mix complex de pian cu violoncel și vioară.

Noul album continuă îmbinarea preponderentă a minimalismului cu muzica clasică contemporană și este o nouă provocare la introspecție, o invitație la libertatea de a simți emoţii mai puternice. Este o reconectare cu trăiri uitate sau chiar o descoperire a unor emoții noi, neașteptate.

Prin intensitatea muzicii și a tempo-ului, muzica de pe albumul "All Strings Attached" are rolul de a conecta ascultătorii la propriul sine, și de a-i purta într-o călătorie către univers, către trecut și către propria imaginație.

Fiecare piesă este creată din sunete familiare, intime, și spune o poveste pe care și-o construiește fiecare ascultător.

Muzica de pe “All Strings Attached” este susținută și de o sesiune video live înregistrată în studio, ce poate fi vizualizată aici:

https://youtu.be/pFOLZ-JWNjo

Andrei Irimia va fi acompaniat de violonistul Răzvan Păun și de violoncelistul Thibault Solorzano.

IMPORTANT!

- Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară.

- Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării spectacolului.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe