Andrei Irimia - Lights & Shadows - Live la Filarmonica Târgu Mureș

Andrei Irimia - Lights & Shadows - Live la Filarmonica Târgu Mureș

Andrei Irimia - Lights & Shadows - Live la Filarmonica Târgu Mureș

entru publicul iubitor de artă și muzică neoclasică, pianistul și compozitorul Andrei Irimia revine 
la Filarmonica Târgu Mureș cu noul său proiect "Lights and Shadows". 
 
Artistul deschide porțile unui turneu muzical și vizual incendiar, ce explorează nu doar dualitatea dintre lumină și întuneric, ci creează un univers fascinant, unde contradicțiile și armoniile muzicii neoclasice se întâlnesc și dansează într-o simfonie a contrastelor.
 
"Lights and Shadows" nu este doar un turneu muzical, ci o călătorie către echilibrul subtil dintre lumina și întunericul din fiecare dintre noi, o explorare a contrastelor care definește frumusețea inexprimabilă a muzicii neoclasice." - Andrei Irimia
 
Andrei Irimia își redefinește actul performativ prin incorporarea unui sistem special de lumini pentru scenă, sincronizate cu fiecare melodie.
 
Lumina devine astfel un partener al muzicii, modelând spațiul sonor într-un dialog fascinant între sunet și lumină, și creând o atmosferă hipnotică care nu doar captivează, ci și inspiră.
 
Acest proiect explorează intersecția dintre minimalism și muzica clasică contemporană, oferind un indemn la introspecție și invitând la o călătorie în adâncurile sinelui, o reconectare cu trăiri uitate sau chiar o revelație a unor emoții noi și surprinzătoare.
 
Andrei Irimia va susține turneul alături de violonistul Răzvan Păun și de violoncelistul Thibault Solorzano.
 
IMPORTANT!
- Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară.
- Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării spectacolului
 

Location
Date
Price
Order
Location
Date
19:00 - Tuesday, 03 September 2024
Order

75 lei (ACCES GENERAL)

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe