ANDREI IRIMIA - ALL STRINGS ATTACHED - LIVE IN CLUB CONTROL

ANDREI IRIMIA - ALL STRINGS ATTACHED - LIVE IN CLUB CONTROL

ANDREI IRIMIA - ALL STRINGS ATTACHED - LIVE IN CLUB CONTROL

După succesul albumului Nuit Minimaliste, în care au predominat compozițiile solo și liniile melodice minimaliste, pianistul Andrei Irimia a lansat un nou album, un mix complex de pian cu violoncel și vioară.

Albumul All Strings Attached continuă îmbinarea preponderentă a minimalismului cu muzica clasică contemporană și este o nouă provocare la introspecție, o invitație la libertatea de a simți emoţii mai puternice. Poate fi o reconectare cu trăiri uitate sau chiar o descoperire a unor emoții noi, neașteptate. Prin intensitatea muzicii și a tempo-ului, muzica de pe albumul All Strings Attached are rolul de a conecta ascultătorii la propriul sine, și de a-i purta într-o călătorie către imaginație. Fiecare piesă este creată din sunete familiare, intime, și spune o poveste pe care și-o construiește fiecare ascultător.

Opening Act: DUOTONINA (Cu Iulian Nicolau, tobe)

Îmbinând jazz-ul, creatii propii, improvizatia si poezia, Duotonina creează o lume sonoră captivantă și eclectică deopotrivă.

Proiectul "Pas de deux flamenco" a pornit de la poemele lui Thibault Solorzano pentru care pianista Anca Elena a compus muzica.

Este un jurnal sonor având la bază fragmente din viața reală, așa distorsionată cum este ea resimțită, o împletire între online și offline. Concertul este presărat cu lucrări de Johnny Răducanu (Tescani, Alexandra Song) dar și creatii proprii care vor aduce în memoria publicului serile de jazz din Lăptăria lui Enache sau muzica de jazz a anilor 80.

IMPORTANT!

- După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

- Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară.

- Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării spectacolului.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe