fbpixel
Skip to main content

Carnet de 5 Billets

Carnet 5 bilete

Order tickets
Cinema Elvire Popesco, Bucuresti Valabil 3 luni 60 lei
Carnet de 5 Billets Carnet 5 bilete

Carnetul contine 5 bilete ce pot fi folosite pentru 5 intrari la filmele de la cinematograful Elvira Popescu.

Pentru a beneficia de pretul redus carnetele trebuie achizitionate la casa de bilete a cinematografului.

Program Cinematograf : Joi-Duminica ora : 16 - 21

NOU!

La cererea publicului, Institutul Cultural Francez și Eventbook au implementat sistemul de rezervare online a locurilor la proiecțiile de la Cinema Elvire Popesco pe baza carnetului de 5 bilete.

Pentru a beneficia de această facilitate, posesorii de carnete de 5 bilete trebuie doar să bifeze opțiunea "Am carnet de 5 bilete" din dreptul fiecărei reprezentații de pe Eventbook.ro, să introducă numărul codului de bare înscris pe carnet și, după validarea acetuia, să selecteze numărul de locuri pe care dorește să le rezerve.

Rezervarea va fi confirmată și printr-un e-mail la adresa folosită pentru înregistrarea pe site-ul Eventbook. Nu mai este necesară prezentarea la casierie, carnetul de 5 bilete fiind scanat direct la accesul în sala de cinema.

Rezervările efectuate și neonorate sunt anulate automat cu 10 minute înaintea orei de începere a filmului, așa că vă rugăm să veniți din timp la proiecție.

Rezervarea locurilor pentru carnetele de 5 bilete nu este obligatorie, însă este recomandată pentru asigurarea locului în sală.

Dacă doriți să faceți o rezervare pe site pe baza carnetelui achiziționat în format fizic de la cinematograf, vă rugăm să introduceți partea introductivă a codului cu litere mici (epn și nu EPN).

Reamintim că prin intermediul carnetului, cinefilii pot participa la 5 proiectii ale Cinema Elvire Popesco sau îl pot împărți cu prietenii. Carnetul este valabil 3 luni de la data achiziționării și poate fi cumpărat online (inclusiv în format electronic - print-at-home), de la casa de bilete a Cinema Elvire Popesco sau de la librăriile Kyralina și Anthony Frost.

Carnetul de 5 bilete permite acum și accesul la festivalurile de film organizate de alți promoteri în cadrul cinematografului.

 

-----

Prin Eventbook.ro poti comanda bilete oriunde in tara in sistem print-at-home, platind cu cardul, cash la orice oficiu Posta Romana sau Banca Transilvania sau ramburs. 

Biletele fizice pot fi cumparate si de la Librăria Engleza "Anthony Frost" (Calea Victoriei nr. 45), Libraria Franceza "Kyralina" (Biserica Amzei 10), Libraria Hecate(Olari 8) sau comandate online cu livrare prin curier oriunde in tara.

we also recommend

My Perestroika  | Perestroika mea DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
My Perestroika | Perestroika mea

DVD - One World Romania
Bucuresti

Povestea Mărțișorului Spectacol pentru copii
01.03.2020
Povestea Mărțișorului

Spectacol pentru copii
Dacia - Mănăștur Cinema