MORNING SOLITUDE

MORNING SOLITUDE

MORNING SOLITUDE

PROLIFIC MOVEMENT este o stagiune de dans contemporan susținută de LINOTIP Centru Independent Coregrafic și Asociația Dance Spot, în care ne propunem să familiarizăm publicul cu mișcarea în toată diversitatea ei. Explorând teme sociale, dorim să sporim procesul de conștientizare printr-o formă creativă ce ne definește – dansul. Astfel, te invităm să fii alături de noi la o serie de evenimente valoroase și de impact.

Este povestea unei adolescente care se îndrăgostește de dans.

Într-o zi, corpul nu o mai ascultă, gesturile ei se transformă și mișcările nu le mai poate controla. Asemenea unei păsări lovite în zbor, se prăbușește.

Stă nemișcată, simte pământul umed și rece, privește sus înapoi către cer și tremură.

Din ochi îi curg lacrimi, ca picăturile de rouă în lumina dimineții.

Zace singură în mijlocul unui câmp de maci și speră ca vânătorul să nu o găsească, ca viața să nu îi părăsească trupul, ca într-o zi să se ridice și să zboare din nou.

Ceilalți o privesc tăcuți, apropiindu-se ca de o pradă.

Spre uimirea lor, ea se ridică și cu ultimile puteri se aruncă în gol, își desface aripile, vântul o face să plutească din nou, apoi dispare în cerul senin al unei dimineți de vară.

*Povestea este inspirată din viața Alexandrei care află că are MS.

Doctorii s-au mirat că încă nu este în scaun cu rotile și i-au spus să își ia unul că e la reducere, că maxim într-un an acolo va ajunge. Ea a continuat să danseze, boala a stagnat. Acum Alexandra este studentă în anul 2 la coregrafie și face parte din familia LINOTIP, se antrenează zilnic, iar dansul a devenit zborul ei.

Concept | Coregrafie | Light Design: Arcadie Rusu

Asistent Coregrafie: Ioana Marchidan

Scenografie | Costume | Graphic Design: Yasmin Asan

Muzică | Sound Design: Alexandru Suciu

PR | Social Media | Marketing: Maria Moloșniuc

Responsabil Financiar: Magda Săndulescu

PERFORMER: Alexandra Zavelea

CO-PRODUCȚIE - Asociația Dance Spot, LINOTIP

CO-FINANȚATOR: AFCN

PARTENERI MEDIA:

LINOTIP, EVENTBOOK, THE INSTITUTE

✓ Linotip te susține să faci loc dansului contemporan în viața ta cu reducerea "PROLIFIC MOVEMENT – Spread the creativity"
Cum?
1. Achizitie simultană a câte 1 bilet la 3 spectacole diferite - discount din prețul total - 50 ron
2. Achizitie simultană a câte 1 bilet la toate 7 spectacole din cadrul stagiunii - discount din prețul total - 100 ron

✓ Reducerea se aplica doar pentru achiziționarea în aceeași comandă a biletelor, doar dacă acestea reprezintă 3 sau 7 spectacole diferite. Ex: Achiziție 1 bilet la "We Are All Ok" de Ioana MArchidan + Achiziție 1 bilet la "Morning Solitude" de Arcadie Rusu + Achiziție 1 bilet la "Hot Dog" de Massimo Gerardi

✓Reducerea nu se aplica pentru achiziționarea a 2 bilete la același spectacol din stagiunea Prolific Movement, chiar dacă reprezentația are loc în două date diferite.

PROLIFIC MOVEMENT este un proiect cultural organizat de Asociația Dance Spot și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Location
Date
Price
Order
Location
Date
19:00 - Friday, 28 June 2024
Order

60 lei (preț întreg)


Order

45 lei (preț redus elevi/studenți)

Location
Date
19:00 - Sunday, 30 June 2024
Order

60 lei (preț întreg)


Order

45 lei (preț redus elevi/studenți)

Location
Date
19:00 - Friday, 05 July 2024
Order

60 lei (preț întreg)


Order

45 lei (preț redus elevi/studenți)

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe