fbpixel
Skip to main content

ABONAMENT PROIECȚII FIZICE OWR#15

ABONAMENT PROIECȚII FIZICE OWR#15 One World Romania

ABONAMENT PROIECȚII FIZICE OWR#15

One World Romania

ABONAMENT PROIECȚII FIZICE ONE WORLD ROMANIA #15

Festivalul Internațional de Film Documentar și Drepturile Omului One World România, revine în 2022 cu peste 60 de filme de lungmetraj și scurtmetraj din întreaga lume, majoritatea în premieră națională. OWR15 abordează holistic noțiunea de „ecologie”, atât din interiorul uman cât și în mediul care îl înconjoară. Astfel, filmele și evenimentele interdisciplinare al ediției de anul acesta creează un ecosistem la fel de complex ca și mediul natural.

One World România păstrează secțiunile tematicilor tradiționale ale festivalului: statul de drept și justiția socială, drepturile persoanelor LGBTQ+, refugiați și imigranți, persoanele marginalizate din motive economice, culturale, rasiale. Pe lângă explorarea triadei minte-corp-mediu, ediția de anul acesta aduce în centrul atenției una dintre cele mai presante probleme ecologice: dispariția tot mai accelerată a solului fertil. 

Competiția va cuprinde cele mai incitante zece filme din selecția de anul acesta, și va fi arbitrată de două jurii: unul format din trei profesioniști de talie internațională și unul din liceeni din întreaga țară.

Festivalul va avea loc în două etape: fizic, la București, între și 13 și 22 mai, și online în toată țara, între 23 și 31 mai 2022.

Prețul abonamentului este de 175 lei și asigură intrarea la toate proiecțiile festivalului, pe baza unei rezervări făcute în prealabil pe site-ul Eventbook, în limita locurilor disponibile în sală. Abonamentul nu asigură accesul la gala de deschidere a festivalului, la concerte, petreceri sau la alte evenimente conexe organizate în cadrul OWR #15.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

we also recommend


MOMENTUL ADEVĂRULUI (titlu de lucru DREPTATEA) / THE MOMENT OF TRUTH (working title JUSTICE) Cinemateca Online
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
MOMENTUL ADEVĂRULUI (titlu de lucru DREPTATEA) / THE MOMENT OF TRUTH (working title JUSTICE)
Online
POVESTEA DRAGOSTEI / THE STORY OF LOVE Cinemateca Online
disponibil până la 31.12.2022, 72h de la achiziționarea biletului
POVESTEA DRAGOSTEI / THE STORY OF LOVE
Online
The Dream TIFF.22
18:00 - Wednesday, 14 June
The Dream
Florin Piersic Cinema
Family Time TIFF.22
14:45 - Wednesday, 14 June
Family Time
Victoria Cinema
Larry TIFF.22
18:00 - Wednesday, 14 June
Larry
Dacia Mănăștur Cinema
Pierrot le Fou TIFF.22
13:00 - Saturday, 10 June
Pierrot le Fou
Florin Piersic Cinema