fbpixel
Skip to main content

New York Portuguese Short Film Festival, ediția 2017, la București

New York Portuguese Short Film Festival, ediția 2017, la București

portugheză română, engleză

New York Portuguese Short Film Festival, ediția 2017, la București

Pe 4 decembrie, New York Portuguese Short Film Festival, festivalul de scurtmetraje portugheze din New York, revine la București, la Cinema Elvire Popesco, de la ora 19:00.

„Instalarea fricii” (TO: Instalação do medo), în regia lui Ricardo Leite, o adaptare îndrăzneață după romanul omonim semnat de scriitorul portughez Rui Zink, „Dulgherul”(TO: O entalhador), de João Vasco, un documentar emoționant despre uitare și transformare, „A fost odată un fir”(TO: Foi o fio), de Patrícia Figueiredo, o pildă ingenioasă despre conexiuni realizată sub formă de animație sunt doar câteva dintre cele 11 scurtmetraje pe care le veți regăsi în program.

NY Portuguese Short Film Festival, primul festival de scurtmetraje portugheze din Statele Unite, este un festival itinerant, realizat de Arte Institute din New York, care promovează cinematografia portugheză și noua generație de regizori portughezi.

 

Programul complet este disponibil pe www.falaportugues.ro.

Bilete pe www.eventbook.ro.

Filmele vor fi subtitrate în limba română și în limba engleză.

Eveniment organizat de Asociația Fala Português! în colaborare cu Arte Institute din New York cu sprijinul Institutului Francez din România și al Institutului Camões pentru Cooperare și Limbă Portugheză.

Parteneri media: Librăriile Humanitas, Umblat.ro, Cooperativa Urbană, Cinefan.ro, Zile și Nopți.


 

we also recommend