fbpixel
Skip to main content

Metallica: 72 Seasons

EN RO
Metallica: 72 Seasons Noul album la cinema, împreună cu fanii din toată lumea

Metallica: 72 Seasons

Noul album la cinema, împreună cu fanii din toată lumea
EN RO

Regie: Tim Saccenti
Cu: Metallica (James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo)
Documentar, Muzică – SUA  – 2023 – aprox 2h00 +15

Sinopsis:

Vino alături de legendarii rockeri de la Metallica, joi, 13 aprilie 2023 și participă la un eveniment mondial de rock clasic, la cinema. Fii printre primii care vor asculta noul album al trupei, 72 SEASONS, cu doar o zi înainte de lansarea mondială. Participă la o experiență unică, mare cât ecranul de cinema și tare cât sunetul surround dat la maxim.

72 SEASONS este cel de-al 12-lea album de studio Metallica, din care face parte și primul single „Lux Æterna”— catalogat în noiembrie 2022, drept „impresionant, agresiv” (Billboard), „șocant” (Rolling Stone) și „ intens” (USA Today).

72 SEASONS - Global Premiere - Filmul aduce pe marele ecran interviuri exclusive cu membrii trupei, care ne dezvăluie poveștile din spatele muzicii lor, precum și videoclipurile pieselor de pe ultimul album. Este o ocazie chiar unică să trăiești experiența muzicală 72 SEASONS în premieră, pe deplin și în România.

Așteptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit tuturor în această seară istorică, când cinematografele din întreaga lume se vor transforma într-o imensă sală de concert Metallica.

Titlu original: Metallica: 72 Seasons – Global Premiere

Location
Date
Price
Order
Location
CINEMA UNIREA, Botosani
Date
19:00 - Thursday, 13 April 2023
EN RO
Order
25 lei
Location
Date
20:00 - Thursday, 13 April 2023
EN RO
Order

40 lei

Stay Up To Date With Your Favorite Events