fbpixel
Skip to main content

Concursul

Kinodiseea Altfel

Concursul Kinodiseea Altfel

Regia: Martin Miehe-Renard
Cu: Sylvester Byder, Malika Sia Graff
Țara: Danemarca, 2014, 100 min
Premii: În competiție în secțiunea Generation Kplus la Berlinale 2014

Recomandare vârstă: +10

Sinopsis: Karl adoră dunele de nisip, plaja și marea din satul unde locuiește cu mama și bunicii lui. Însă, trebuie să se mute. Copenhaga este străină și gălăgioasă. Străzile și magazinele sunt pline de oameni din toată lumea. Reușește să se împrietenească la școală cu o fată venită din Turcia. Sawsan îl ajută să se integreze. Însă, are și ea problemele ei. Marea ei dorință este să participe la concursul TV de talente, dar tatăl ei se opune. Lui Karl îi vine o idee și, în curând, în Danemarca nu se caută doar cel mai mare talent muzical, ci și doi copii dispăruți fără urmă. O frumoasă poveste care continuă tradiția filmelor daneze pentru copii.
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=3Yr9XpHfyqo

---

KINOdiseea a fost întotdeauna festivalul de film pentru copiii mici, care acum descoperă prin filmele văzute povești, povețe jucăușe în contexte serioase și situații glumețe pline de însemnătate, dar și pentru copiii cei mari, care vor rămâne mereu tineri în suflet și care își retrăiesc anii de curiozitate și entuziasm prin istoriile de la fiecare proiecție.

Anul acesta vă așteptăm să veniți in familie, toți copiii, de toate vârstele, la KINOdiseea Altfel și vă încurajăm cu promoția desfășurată pe eventbook.ro și la casieria Cinema Muzeul Țăranului: puteți achiziționa un bilet unic pentru doi copii, la prețul special de 10 lei, în loc de 7 lei/bilet.

Așa că adunați verii, colegii de școală și de grădiniță, copiii din cartier, 2, 4, 14 sau 24 și veniți cu ei la orice proiecție KINOdiseea de la Cinema Muzeul Țăranului, între 15 - 21 mai, să vă molipsiți de bucuria lor!

we also recommend

Wonder Wheel American Independent Film Festival, ediția a 2-a
29.04.2018
Wonder Wheel

American Independent Film Festival, ediția a 2-a
Cinema PRO, București

Patients / Pacienții Festivalul Filmului Francez 2018 - Competiție
29.04.2018
Patients / Pacienții

Festivalul Filmului Francez 2018 - Competiție
Cinema Elvire Popesco, București

Milou en Mai / Milou în mai Festivalul Filmului Francez 2018 - Focus Mai 68
01.05.2018
Milou en Mai / Milou în mai

Festivalul Filmului Francez 2018 - Focus Mai 68
Cinema Elvire Popesco, București