fbpixel
Skip to main content

SEARA FILMULUI INTERNAȚIONAL - ,,THE WAY BACK”

12+

Grădina cu Filme – Cinema & More

SEARA FILMULUI INTERNAȚIONAL - ,,THE WAY BACK” Grădina cu Filme – Cinema & More

12+

Joi, 4 august 2022, de la ora 21:00, te invităm în Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7), la Seara Filmului Internațional, unde vom proiecta „The Way Back”/„O ultimă șansă” (2020), în regia lui Gavin O'Connor, cu Ben Affleck, Al Madrigal, Janina Gavankar.

SINOPSIS

„Jack Cunningham (Ben Affleck) avea la un moment dat o viață promițătoare. În liceu era un fenomen la baschet, având o bursă pentru universitate. Însă, dintr-odată, din motive necunoscute, a părăsit jocul, abandonându-și viitorul. Câțiva ani mai târziu, Jack e blocat la un loc de muncă nesemnificativ și se îneacă în alcool, lucru care-l va costa mariajul și orice speranță pentru o viață mai bună.

Când i se cere să antreneze echipa de baschet de la fosta lui școală, care nu se mai bucură de glorie, Jack acceptă reticent, surprinzându-se singur. Pe măsură ce băieții încep să lucreze ca o echipă și să câștige, e posibil ca Jack să fi găsit un motiv pentru a-și înfrunta demonii. Dar oare asta va fi suficient ca să umple vidul, să-i vindece rănile trecutului și să-l pună pe drumul spre izbăvire?”

__

*Accesul începând cu ora 20:00

**Bilete disponibile online – pe Eventbook.ro și la Casa de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari 7 - deschisă Lu-Vi 14:00-19:00 / Sâ-Du 16:00-19:00 // Casa de bilete CREART este închisă luni, 1 august 2022 și marți, 2 august 2022.)

***Detalii și regulament: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

we also recommend


ACTORUL ȘI SĂLBATICII / THE ACTOR AND THE SAVAGES Cinemateca Online
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
ACTORUL ȘI SĂLBATICII / THE ACTOR AND THE SAVAGES
Online
DOMNIȘOARA AURICA / THE OLD MAID Cinemateca Online
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
DOMNIȘOARA AURICA / THE OLD MAID
Online