fbpixel
Skip to main content

SEARA FILMULUI INTERNAȚIONAL – „AMERICAN HUSTLE”

Grădina cu Filme – Cinema & More

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Grădina cu Filme CREART, Bucuresti Friday, 29 July 2022 / 21:00 15 lei (+taxe) Choose seats
SEARA FILMULUI INTERNAȚIONAL – „AMERICAN HUSTLE” Grădina cu Filme – Cinema & More

Vineri, 29 iulie 2022, de la ora 21:00, te invităm la Seara Filmului Internațional în Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7), unde vom proiecta „American Hustle”/„Țeapă în stil american” (2013), în regia lui David O. Russell, cu Amy Adams, Bradley Cooper, Christian Bale, Jeremy Renner, Jennifer Lawrence.

SINOPSIS

„Un film de ficțiune care se petrece în lumea fascinantă a unuia dintre cele grozave scandaluri ale anilor 1970, American Hustle/Țeapă în stil american spune povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care alături de seducătoarea și parșiva sa parteneră, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite, Richie DiMaso (Bradley Cooper). DiMaso îi impinge pe cei doi în sferele puterii și ale Mafiei din New Jersey, care sunt pe cât de fascinante pe atât de periculoase.

Jeremy Renner îl interpretează pe Carmine Polito, un politician vehement și oportunist din New Jersey, care se trezește prins ca într-un clește între escroci și agenții federali. Imprevizibila soție a lui Irving, Rosalyn (Jennifer Lawrence), ar putea fi cea care adaugă picătura care va duce la prăbușirea întregului edificiu. Ca și celelalte două filme ale lui David O. Russell, American Hustle/ Țeapă în stil american definește un gen de film în care este vorba despre iubire, remodelare și supraviețuire.”

N15

__

*Accesul începând cu ora 20:00

**Bilete disponibile online – pe Eventbook.ro și la Casa de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari 7 - deschisă Lu-Vi 14:00-19:00 / Sâ-Du 16:00-19:00)

***Detalii, program și regulament de participare: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

we also recommend

disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
O LACRIMĂ DE FATĂ / A GIRL’S TEAR

Cinemateca Online
Online

disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
PRIN CENUȘA IMPERIULUI / THROUGH THE ASHES OF THE EMPIRE

Cinemateca Online
Online

Lost Illusions TIFF.16 Sibiu
08.07.2022
Lost Illusions

TIFF.16 Sibiu
Cine Gold - Sala 2

Beautiful Beings Retrospectiva TIFF
24.07.2022
Beautiful Beings

Retrospectiva TIFF
Cinema Elvire Popesco