fbpixel
Skip to main content

The Sunset Limited - Transmisiune online

de Cormac McCarthy

Activitatea unteatru nu se suspendă în această perioadă, dar accesul publicului în sala de spectacole va fi restricționat. Spectacolele programate în luna martie vor putea fi urmărite #live, printr-o transmisiune privată.

Acest spectacol va fi o transmisiune online a live-ului de săptămâna trecută. Momentam ne confruntăm cu o dificultate tehnică pe care o vom rezolva până mâine. Am recurs la această soluție pentru a vă oferi o experiență de vizionare premium. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru a vizualiza reprezentația The Sunset Limited din 23 martie 2020, ora 19 accesează acest link. Trebuie doar să fii logat pe Eventbook cu același cont cu care ai achiziționat biletul tău.

Pentru a urmări spectacolul, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet. După achiziționarea biletelor, citiți cu atenție ghidul de spectator online: http://bit.ly/unghidDEspectator

Traducerea: Ioana Pelehatăi
Regia: Andrei și Andreea Grosu
Scenografia: Vladimir Turturica
Cu: Șerban Pavlu și Richard Bovnoczki

Proiect finanțat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, în cadrul Programului cultural „Ești București 2015”

„The Sunset Limited e o întâlnire. O întâlnire autentică . Plină de bucurie. E felul nostru de a ne deschide. E o poveste despre fragilitate și îndrăzneală. E despre tine. Și despre noi. Netrucat. E despre cele mai întunecate gânduri și despre cele mai gingașe încercări. E despre iubire sau despre absenta ei. E despre prietenie. E despre Dumnezeu.Sau nu. E despre toate astea și despre nimic din toate astea. Probabil e unul dintre cele mai intime spectacole care ti se pot întâmpla. Atât de personal că ti se face frică. Sau nu. Sau dor. E despre doi oameni care au nevoie. Atât.
Acesta nu este o prezentare a spectacolului. E puțin mai mult. E o confesiune. Curajoasă.”

INFO:

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.
Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).
Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.

The Sunset Limited - Transmisiune online de Cormac McCarthy

we also recommend

FRIG dupa Lars Noren
disponibil pentru vizualizare până la 26.06.2020
FRIG dupa Lars Noren


Online