Spectacol de pantomimă cu Mimo Poetul

Spectacol de pantomimă cu Mimo Poetul

Spectacol de pantomimă cu Mimo Poetul

NIMIC DE ZIS – un spectacol unic de pantomimă și impromimație cu Mimo Poet & Friends

Dragi prieteni, 

de câțiva ani pun la cale un spectacol extraordinar, un show unic, inspirat din clipele trăite alături de clujenii mei dragi, oameni mici și mari. Iată momentul mult așteptat, vă spun/mimez sincer că vă aștept cu cele mai mari emoții în data de 3 noiembrie, să fiți alături de mine și prietenii mei, cu bună dispoziție și zâmbete până la urechi. Totul se va întâmpla sub clapele talentatului pianist Cadmiel Boțac, alături de care alți prieteni dragi și invitați surpriză vor apărea pe scenă. Desigur, nimic nu ar fi fost posibil fără suportul în organizare a fainilor mei prieteni din Asociația Apartenența. 

Reflectoarele vor fi și pe voi, spectatorii mei dragi, deoarece show-ul va fi unul interactiv. Așadar, așteptați-vă să urcați pe scenă pentru a influența în mod direct mersul spectacolului. 

 

Cash back pentru lectură și combustibil pentru The Beard Mobile 

Împreună putem aduna sute de cărți ce vor ajunge la copiii care au nevoie de ele. Vino la spectacol cu o carte și primești Cash Back 10 lei din valoarea unui bilet, indiferent de categorie. Alături de bravii voluntari de la Beard Brothers, partenerii și sponsorii evenimentului, vom umple rafturile unei biblioteci goale. Multe alte surprize pregătim pentru copiii cărora le vom face o vizită, după spectacol. De asemenea, cumpărându-ți un bilet susții proiectul The Beard Mobile, al fraților bărboși din Cluj. 

 

Premii faine pentru spectatorii mei dragi

Multe suprize vă așteaptă în data de 3 noiembrie, deoarece alături de organizatori și parteneri, am pregătit o tombolă specială. În această tombolă intră automat fiecare spectator al show-ului, care și-a cumpărat bilet online sau offline. Premiile, pe care le voi oferi publicului prin tragere la sorți, sunt:

  • Trei cutii cu dulciuri și bunătăți pentru toată familia, oferite de Bianco Milano;
  • Un joc cu o durată de peste două ore, pentru un grup de prieteni de 10 persoane, oferit de Laser Hunt. Premiul include: 4 jocuri Laser Tag și 3 jetoane VR pentru fiecare participant;
  • Trei jocuri pentru trei grupuri de prieteni de șase persoane, la Room Escape, oferite de The Dungeon.

Așadar, dragii mei vorbitori, vă aștept la spectacol! 

Cu liniște,
Mimo Poetul 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe