fbpixel
program image

Program 3g HUB

Înființată în cea de-a treia generație de companii independente din România, 3G produce, din toamna anului 2015, evenimente culturale pe teme de actualitate pentru societatea noastră, vorbind sincer și direct, prin intermediul artei, despre acele lucruri care nu ne lasă să mergem mai departe.

Ne-am început activitatea cu trei gânduri sau direcții: încurajarea dialogului intercultural, promovarea autorilor contemporani din România și realizarea de spectacole despre sau care să atingă problematici importante pentru oamenii alături de care trăim în comunitate.

Fiind localizați într-un oraș/zonă multietnic/ă am pus accentul pe multilingvism încă din primele spectacole actorii noștri vorbind limbile română, maghiară sau/și germană chiar și în același spectacol. Prin proiectele noastre am dezbătut teme sociale (Terapie socială prin teatru contemporan), am încurajat scrierea de text nou de teatru (eurOpinions), am produs primul proiect de artă stradală din comunitate (Metamorfoze – proiect de artă stradală) încurajând totodată debutul artistic al tinerilor studenți facilitând astfel apariția noii generații de independenți.

events


25 Feb 2024
19:30

Freezerii: Impro Show "Sunt student la... IMPRO SHOW"
25 Feb 2024 19:30
Freezerii: Impro Show AP
"Sunt student la... IMPRO SHOW"
română

Freezerii: IMPRO SHOW!  Pentru că tineretul are nevoie de comedie, noi livrăm! Un show de improvizație comicos bazat pe sugestiile publicului. Imaginația e limita, iar totul se măsoară în hohote de râs! Nu gândi "ce s-ar întâmpla dacă....See more details

3g HUB, Targu Mures
Freezerii: Impro Show
3g HUB, Targu Mures
price: 35 lei (Preț întreg)
+ taxes
price: 30 lei (Rezidenți)
price: 25 lei (Elevi / Studenți)
price: 20 lei (EARLY BIRD)
Prinde oferta EARLY BIRD!

28 Feb 2024
19:00

Ciclopul, după Euripide regia: Adi Iclenzan
28 Feb 2024 19:00
Ciclopul, după Euripide 18+
regia: Adi Iclenzan
română

Ce e un podcast și câte podcast-uri asculți săptămânal și pe ce teme? Cu ele pe fundal gătești, faci curat și întinzi hainele după ce le-ai scos, fără chef, de la spălat. Fiecare podcast reprezintă o părere, iar orice părere are un Sâmbure de Adevăr, fie că vorbim despre Imperiul Roman, filmele de succes din ziua de azi sau, pur și simplu, zei și mituri....See more details

3g HUB, Targu Mures
Ciclopul, după Euripide
3g HUB, Targu Mures
price: 30 lei (Bilet)
+ taxes
price: 25 lei (Reducere Student)