fbpixel

OMEN

OMEN

OMEN

Un spectacol inspirat din viața și opera sculptorului Constantin  Brâncuși și a cântăreței Maria Tănase.

Seara din 17 decembrie va fi una specială, întrucât OMEN va încheia reprezentațiile anului 2023. După spectacol, vă invităm la Christmas Party cu CORPZero & LINOjamzz,  o seară de improvizație, în care umplem spațiul cu mișcare, muzică și orice altă informație creată spontan și plonjată printre noi. Puteți găsi mai multe detalii pe paginile noastre de Facebook și Instagram.

Descriere OMEN

Scena, ca o mașinărie a timpului, îi readuce față în față pe el - sculptorul și filozoful, pe ea -glasul unui adevăr dureros. Muzica și versurile prevestesc un destin care nu poate fi schimbat, iar creația prinde viață atunci când spațiul este  sculptat cu propriul corp, prin gest, prin dans, prin ardere.

În acest scenariu, cei doi artiști se reîntâlnesc prin căutările lor, prin inspirația din tradiție către un absolut mistic universal. Într-o lume predestinată uitării, sacrificiul trecutului se modelează în speranța că dincolo de tot ce facem, tot ce trăim, există ceva care undeva contează.

În prețul biletului este inclus și un pahar de vin, pe care vă invităm să-l savurați alături de noi după spectacol. Socializarea este foarte importantă, astfel vă încurajăm ca în acest context, să împărtășiți impresiile post - OMEN.

Arcadie Rusu: concept, coregrafie, light design.

Ioana Marchidan: asistent coregraf

Alexandru Suciu: muzică

Yasmin Asan: costume

Alexandra Zavelea: cercetare

Performer / Voce: Laura-Gabriela Oana

Dansatori: 

Anda Stoian

George Pleșca

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe