OMEN

OMEN

OMEN

PROLIFIC MOVEMENT este o stagiune de dans contemporan susținută de LINOTIP Centru Independent Coregrafic și Asociația Dance Spot, în care ne propunem să familiarizăm publicul cu mișcarea în toată diversitatea ei. Explorând teme sociale, dorim să sporim procesul de conștientizare printr-o formă creativă ce ne definește – dansul. Astfel, te invităm să fii alături de noi la o serie de evenimente valoroase și de impact.

Un spectacol inspirat din viața și opera sculptorului Constantin Brâncuși și a cântăreței Maria Tănase.

Scena, ca o mașinărie a timpului, îi readuce față în față pe el - sculptorul și filozoful, pe ea - glasul unui adevăr dureros.

Muzica și versurile prevestesc un destin care nu poate fi schimbat, iar creația prinde viață atunci când spațiul este sculptat cu propriul corp, prin gest, prin dans, prin ardere.

În acest scenariu, cei doi artiști se reîntâlnesc prin căutările lor, prin inspirația din tradiție către un absolut mistic universal.

Într-o lume predestinată uitării, sacrificiul trecutului se modelează în speranța că dincolo de tot ce facem, tot ce trăim, există ceva care undeva contează.

Arcadie Rusu: concept, coregrafie, light design.

Ioana Marchidan: asistent coregraf

Alexandru Suciu: muzică

Yasmin Asan: costume

Alexandra Zavelea: cercetare

Voce: Laura-Gabriela Oana

Dansatori: Anda Stoian & George Pleșca 

✓ Linotip te susține să faci loc dansului contemporan în viața ta cu reducerea "PROLIFIC MOVEMENT – Spread the creativity"
Cum?
1. Achizitie simultană a câte 1 bilet la 3 spectacole diferite - discount din prețul total - 50 ron
2. Achizitie simultană a câte 1 bilet la toate 7 spectacole din cadrul stagiunii - discount din prețul total - 100 ron

✓ Reducerea se aplica doar pentru achiziționarea în aceeași comandă a biletelor, doar dacă acestea reprezintă 3 sau 7 spectacole diferite. Ex: Achiziție 1 bilet la "We Are All Ok" de Ioana MArchidan + Achiziție 1 bilet la "Morning Solitude" de Arcadie Rusu + Achiziție 1 bilet la "Hot Dog" de Massimo Gerardi

✓Reducerea nu se aplica pentru achiziționarea a 2 bilete la același spectacol din stagiunea Prolific Movement, chiar dacă reprezentația are loc în două date diferite.

PROLIFIC MOVEMENT este un proiect cultural organizat de Asociația Dance Spot și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Location
Date
Price
Order
Location
Date
17:00 - Sunday, 16 June 2024
Order

100 lei (preț întreg)


Order

80 lei (preț redus elevi/studenți)

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend