NOT ANOTHER ONLINE PERFORMANCE

NOT ANOTHER ONLINE PERFORMANCE

NOT ANOTHER ONLINE PERFORMANCE

Pandemia ne-a dat teme serioase de gândire în legătură cu munca, mobilitatea, nevoia de apartenență și de socializare, a pus distanțe între noi sau ne-a făcut să ne apropiem și mai tare. Am muncit, am iubit și am suferit la fel ca înainte, doar că ne-am consumat mai mult din viață online. Între timp, teatrul a luat o pauză, încearcă să se reinventeze sau măcar să supraviețuiască.
Ce se întâmplă cu teatrul când un singur eveniment schimbă felul în care funcționează lumea? Și ce se întâmplă când ne mutăm de tot viața în online? Not another online performance e un produs care își imaginează un dialog cu viitoruri posibile ale lumii și care încearcă să vadă mediul online ca pe un spațiu al acțiunii, cu care putem interacționa, în care putem coexista și care ne poate aduce din nou împreună în viața reală.

Not another online performance este prezentarea rezidenței de care artistul de teatru Raul Coldea a beneficiat la Reactor în cadrul programului cultural „Decalaj. Narațiuni intergeneraționale”, cofinanțat de AFCN.

 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe