fbpixel
Skip to main content

NOK!NOK!

NOK!NOK!

Română

NOK!NOK!

Blănuri, vin, puf și mătase. Degradarea nu ține cont de clasă.

O scriitoare își pierde subit soțul în timp ce amesteca salata pentru cină. În zilele care urmează analizează fiecare gest, senzație, gând, mișcare, figură, superstiție. Cum deschizi ușa atunci când știi că în spatele ei e vestea proastă? Cum ridici de la spital punga de gunoi în care sunt hainele în care era îmbrăcat? Ce faci cu banii pe care îi avea în portmoneu? Cu ceasul lui? Nimic.

Nicoleta Lefter și Flavia Giurgiu au creat un performance în care își pun la bătaie istoriile personale legate de sfârșit – al unei etape de viață, al unui om apropiat, sfârșitul unei povești de iubire. Combinate cu povestea scriitoarei, muzică contemporană și video live, acestea produc un efect de auto reflecție vizavi de raportarea oricărui dintre noi la Final.

Echipa: Nicoleta Lefter (dramaturgie, regie), Flavia Giurgiu (performer), Ioana Bodale (video), Alex Raptis (muzică). Textul spectacolului este o adaptare liberă a cărții ”Anul gandirii magice” de Joan Didion.

Proiectul face parte din Programul de Arte Performative de la MNAC, coordonat de Ioana Păun și va avea reprezentații regulate pe parcursul anului 2018.

 

 

we also recommend

Aladdin 

Spectacol live de teatru interactiv
15.04.2018
AladdinSpectacol live de teatru interactiv
CineGlobe (Auchan Titan), București

Amanta de la prânz Premieră în distribuție nouă
15.04.2018
Amanta de la prânz

Premieră în distribuție nouă
Quantic, București