fbpixel
Skip to main content

MEDEEA: FURIE

de Radu Popescu

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Teatrul Apropo, Bucuresti Friday, 11 February 2022 / 20:00 50 lei
MEDEEA: FURIE de Radu Popescu

Cu: Valentina Zaharia, Denis Hanganu, Lucian Pavel, Sidonia Doica, Fulvia Folosea

Scenografie: Diana Miroșu

Muzică: Adrian Piciorea

Mișcare scenică: Teodora Tudose

Multimedia: Diana Butnaru

Regie: Radu Popescu

Durata: O ora și 40 de minute (fără pauză)

Producător: Asociația TEATRUL.RO / Teatrul Apropo, 2021

DISCLAIMER: spectacol recomandat adolescenților; vârsta minimă 16 ani – limbaj licențios.

Teaser:

Dăm o petrecere la care nici tu, nici Medeea nu ați fost invitați. Este majoratul lui Glauke, fiica conducătorului cetății. Dar poate că există o cale să participăm sau poată măcar să privim puțin pe gaura cheii...

Ce înseamnă să fii ”o mamă bună” sau ”un părinte bun”?

Cum gestionăm tensiunile care se nasc între viața personală de adult și sacrificiile presupuse de creșterea copiilor?

Ce poate duce la violența adulților împotriva propriilor copii și până unde merge aceasta? Care este realitatea obligațiilor și responsabilităților adultului sub presiunile constructelor sociale și culturale actuale despre ”parenting”?

”Medeea: Furie” reinterpretează mitul antic din perspectiva unor întrebări contemporane.

Textul a fost nominalizat pentru Premiul Concursului Național de Dramaturgie FEST-FDR, Timișoara, 2021

Spectacolul ”Medeea: Furie” a fost finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național, în cadrul Sesiunii de proiecte I / 2021.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Pentru accesul în sala de spectacoleeste necesară prezentarea Certificatului Verde de vaccinare / Adeverinței de vaccinare care să ateste cel puțin 10 zile de la încheierea schemei complete de vaccinare – SAU un document care să ateste perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. Certificatul poate fi descărcat de aici: https://certificat-covid.gov.ro
Purtarea corectă a măștii de protecție, în foaierul teatrului și în sala de spectacole, pe toată durata reprezentației, este obligatorie. 

we also recommend