fbpixel
Skip to main content

MAIASTRA

Cu actorul mim de renume internațional GEORGE CIOLPAN

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Centrul Cultural Reduta Brașov, Brasov Thursday, 08 December 2022 / 18:30 20 lei
MAIASTRA Cu actorul mim de renume internațional GEORGE CIOLPAN

Centrul Cultural Reduta în colaborare cu actorul mim de renume internațional George Ciolpan prezintă „ MĂIASTRA” - un spectacol de pantomimă, muzică și poezie dedicat marilor valori ale culturii naționale : Mihai Eminescu, Grigore Vieru, Constantin Brâncusi, cu participarea violonistei Rodica Boldorea.

Scenariul și regia – George Ciolpan

,,Acesta este un spectacol inedit, o premieră pentru Brașov, pentru România. Este un proiect, în vederea realizării unui spectacol de pantomimă, muzică și poezie, în care cele trei arte vor crea împreună o atmosferă sublimă, prin cele mai frumoase mijloacele, ce le caracterizează.

Dorim să oferim publicului brașovean, o producție artistică de cea mai înaltă calitate, ceva neobișnuit, unic și extrem de interesant. Muzica, pantomima și poezia se vor îmbina firesc și vor crea o armonie. Lucrările lui Brâncuși se vor proiecta pe un ecran, în anumite momente, pe tot parcursul spectacolului, parte a multor pantomime, cu conotație filosofică și poetică ale mimului'', comunică George Ciolpan, actor mim.

we also recommend