Cum vă place

Cum vă place PREMIERA

Cum vă place

PREMIERA

CUM VĂ PLACE - Sensing Shakespeare

Pe un text de W. Shakespeare cu insertiile echipei artistice

Cu: Iulia Bibu, Sabina Lazăr, Buse Ozgul, Paula Trifu, Dorin Enache, Teodor Ghiță, Vlad Mogoș, Octavian Mateiciuc

Scenografia: Diana Miroșu

Muzica originală: Bogdan Marinescu

Mișcarea scenică și Coregrafia: Roxana Popa

Foto: Augustina Iohan

Regia: Radu Popescu

 

 

Sunt tineri, frumoși, talentați și au o puritate greu de egalat.

 

“Ce ne mai poate spune Shakespeare astăzi” este deja un refren uzat.

Am ales CUM VĂ PLACE atât pentru modul spiritual, amuzant, energetic în care vorbește despre „nebunia dragostei”, cât și datorită multitudinii de oglinzi în care reflectă problematica genurilor, a ceea ce mai înseamnă să fii „bărbat” sau „femeie”. Dar și pentru critica subtilă asupra „măștilor sociale” pe care le purtăm în aproape fiecare moment al existenței, asupra modului în care statutul ne influențează preferințele, inclusiv în amor.

 

Ni s-a părut că asta e foarte actual – și ne-a făcut mare plăcere să ne jucăm de-a Shakespeare, să îl explorăm, să ne punem întrebări și, uneori, să îl contrazicem. Deși am descoperit profunzimi care ne-au dat de gândit și pe care vă invităm să le explorăm împreună cu trupa „ambulantă” de foarte tineri interpreți. Sunt tineri, frumoși, talentați și au o puritate greu de egalat. Cum spune și unul dintre cântecele originale din spectacol.

 

Vă așteptăm alături de noi!

 

*****

Spectacolul CUM VĂ PLACE - Sensing Shakespeare este finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național, în cadrul Programului multianual Culori de Piper-A.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe