fbpixel
Skip to main content

CEL MAI BUN MAGICIAN?!: SPECTACOL DE MAGIE / EDUARD ȘI BIANCA

Festivalul CĂSUȚA PITICILOR

CEL MAI BUN MAGICIAN?!: SPECTACOL DE MAGIE / EDUARD ȘI BIANCA Festivalul CĂSUȚA PITICILOR

Tuturor ne plac provocările și mai tot timpul ne dorim să câștigăm sau să fim mai buni decât ceilalți. Dar ce se întâmplă atunci când nu este așa? Ce este mai important? Să fii cel mai bun sau să participi, să dai tot ce poți și să te distrezi, chiar dacă nu câștigi?

În spectacolul „Cel mai bun magician” Eduard și Bianca se iau la întrecere pentru a dovedi care dintre ei este mai priceput în ale magiei. Cine credeți că va ieși învingător?

Spectacolul cuprinde o mulțime de numere de magie incredibile, interactive, dinamice și distractive atât pentru copii, cât și pentru adulți si a fost prezentat în ultimii 2 ani în orașe din toată țara și, de asemenea în Festivaluri Naționale și Internaționale de Teatru și Magie.

Dacă nu aveți încă Cardul Cultura Plus, îl puteți achiziționa de pe Eventbook: https://eventbook.ro/other/culturaplus

 

Informații utile și măsuri de siguranță:

Accesul în grădina Institutului Francez se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului.

În contextul pandemiei cu coronavirus, respectarea următoarelor măsuri de siguranță este obligatorie:

- acceptarea termoscanării fără contact; persoanele care prezintă temperatura peste 37,3 grade, simptome de infecție respiratorie sau rinoree nu vor putea intra în incintă.

- folosirea gelului dezinfectant de la intrare

- păstrarea distanței de cel puțin 2 metri față de ceilalți participanți care nu locuiesc împreună

- purtarea măștii pe toată durata evenimentului (începând de la 5 ani).

Accesul se face pe bază de bilet, indiferent de vârstă.

Minorii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult.

Ratarea vizionării spectacolului ca urmare a neprezentării la ora indicată pe bilet nu oferă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografiile și înregistrările realizate în timpul evenimentului.