fbpixel
Skip to main content

Aventura Personajelor- Spectacol de Craciun Dacia Mănăștur

Aventura Personajelor- Spectacol de Craciun Dacia Mănăștur Spectacol de Craciun pentru copii cu cele mai indragite personaje ale copilariei

Aventura Personajelor- Spectacol de Craciun Dacia Mănăștur

Spectacol de Craciun pentru copii cu cele mai indragite personaje ale copilariei

Ho ho ho, Mos Craciun cel adevarat vine la CLUJ  impreuna cu prietenii sai, in cel mai frumos spectacol de Craciun dedicat celor mici si celor mari.

In pragul Craciunului sosesc cu el si ajutoare de nadejde - cei mai indragiti soricei ai copilariei. Toti sunt  in asteptarea colindatorilor care o sa le umple casa de bucurie. Va asteptam in povestea noastra magica, alaturi de: Alba ca Zapada si Printul, Renul, Ursuletul si Spiridusul Markel precum si alti invitati surpriza din cele mai noi desene animate iubite de copii. (*actori costumati care personifica personajele).

Fa din sarbatoarea Craciunului un prilej pentru a aduna toata familia si a imparti momente de fericire pura.

Ne vedem la spectacol!

Durata spectacolului: 55 minute

 

Scenariul si Regia: Sabina Arsenie

Muzica: Gabriel Arsenie

Coregrafie: Rares Valea

Spectacol pentru audienta +2

 

Bilete: online pe eventbook.ro, zilnic la Libraria Humanitas sau casieria Cinema Florin Piersic (Piata Mihai Viteazul) si la sala in ziua spectacolului, in limita locurilor disponibile.

Locatia: Cinema Dacia Manastur, Strada Bucegi 11, Bloc A1, Cluj-Napoca

Data: sambata 17 decembrie, ora 16:00 si 18:00

 

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Atenție, se fotografiază!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe