fbpixel
Skip to main content

Squash - experimenteaza un sport energic

Squash - experimenteaza un sport energic

Squash - experimenteaza un sport energic

Dacă nu ai apucat să joci squash până acum, ei bine ai toate motivele să experimentezi acest joc deoarece este considerat unul dintre cele mai eficiente și sănătoase sporturi indoor din lume.

Cu o vechime de peste 200 de ani, squash-ul a fost inventat în Marea Britanie de câțiva puști care se jucau cu o minge, lovind-o de un perete iar la scurt timp au aparut primele terenuri în aer liber pentru practicarea acestui sport. Notorietatea acestui sport a luat amploare, ajungând să fie cunoscut în foarte multe țări, organizandu-se turnee.
În Romania, despre squash se aude pentru prima dată după anii 90, când a apărut și primul teren pentru joc, Liviu Popescu fiind primul jucator care s-a ocupat de promovarea acestui sport.

Pe lângă faptul că este un sport relaxant și distractiv, squash-ul are o serie de beneficii asupra organismului. Alături de efectele pozitive imediate (tonifierea corpului la nivelul brațelor și picioarelor), squash-ul constituie una dintre cele mai bune practici pentru a combate sedentarismul și obezitatea. Este un joc care dezvoltă agilitatea și puterea de reacție, ajută la eliberarea stresului și a energiilor negative, te binedispune și te energizează.

Squash-ul este un sport care poate fi practicat individual, cât și în echipă...însă noi recomandăm jocul în doi.


Alături de partenerul nostru Activ Squash, te invităm să descoperi acest joc plin de energie. În cadrul locației partenerului nostru găsești tot ce ai nevoie pentru practicarea acestui sport, rachete de joc foarte ușoare, mingi din cauciuc. Mingiile sunt marcate cu un punct de vopsea, pentru a le diferenția între mai multe categorii de joc dar cel mai bine veți fi informați de către instructorii pregătiți ai salii care vă vor oferi consultanță în alegerea echipamentului potrivit. Dacă te-ai hotarât să treci pragul partenerilor noștri trebuie să porți echipament corespunzător, îmbrăcăminte sport și încălțăminte adecvată pentru sală.

Detaliile experienței:

  • Locație: Bucuresti, incinta Sema Park
  • Prețurile prezentate sunt per teren si nu per persoană
  • Experiența valabilă pentru una, două persoane
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni, de la data achiziției
  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe