fbpixel
Skip to main content

Cadouri speciale – experienta airsoft Counter Strike in realitate

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bucuresti, Bucuresti voucher valabil 12 luni de la achiziție 500 lei (pachet 6 persoane)
96 lei (persoană suplimentară joc)
Cadouri speciale – experienta airsoft Counter Strike in realitate

Cine ne urmărește știe clar că suntem ghidați după principiul “The Sky is the Limit”. Suntem pasionați de adrenalină, de senzații tari și de aventuri atipice, pe care nu le întâlnești foarte des în viața de zi cu zi. Site-ul nostru găzduiește cu precădere cadouri speciale și ne dorim să venim în întâmpinarea ta cu experiențe din ce în ce mai variate și mai wow. Din categoria “wow” sigur intră și airsoft Counter Strike în realitate, o aventură ce îmbină strategia cu acțiunea dar și cu spiritul de echipă.

Noi am jucat mult Counter Strike în liceu și ne placea la nebunie dependența și competiția. Erau zile in care nu mâncam sau mai rău, nu dormeam, pentru că aveam misiuni de îndeplinit și dușmani de exterminat. Cu siguranță a fost jocul adolescenței și în momentul în care hype-ul s-a dus, o parte din pasiunea noastră pentru gaming a dispărut împreuna cu el. Prietenii noștri de la Airsoftcs Arena FySnow cu siguranță au avut aceeași pasiune și au ridicat nivelul, aducând în realitate un joc care părea imposibil de reprodus. Un concept super, bazat pe un joc extrem de popular, însă readus în actualitate într-un mod foarte real, plin cu elementele ce au făcut Counter Strike unul dintre cele mai populare jocuri de rețea ever. Numai bun pentru a-l include în categoria “cadouri speciale”, nu?

Totul pornește de la conceptul de “airsoft”, unde jucătorii simulează un conflict cu ajutorul unor arme replici, folosindu-se de echipamente militare și tactici reale. Evident, totul se “joacă” în condiții de maximă siguranță, însă entuziasmul și voia bună sigur vor trona. Nu se folosește muniție reală, doar bile din plastic, cu o greutate cuprinsă între 0.2 g si 0.43 g. Nu negăm faptul că impactul doare puțin, dar aici intervine responsabilitatea fiecăruia de a avea grijă de sine dar și de co-echipierii săi, cu scopul de a duce misiunea la bun sfârșit. Aici este locul ideal pentru a reuni gașca de prieteni sau de ce nu, pentru a face un team builinding plin de adrenalină.

Iti recomandam experienta ca o idee de cadou pentru prietenii tau sau chiar ca un cadou inspirat pentru Secret Santa pentru echipa ta. Merita, nu-i asa?

Detaliile experienței:

  • Locatie Bucuresti, la doua minute de autostrada A2.
  • Echipament airsoft de protectie si separare a echipelor
  • Experienta valabila pentru minim 6 persoane
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Ce trebuie sa stiu:

  • Voucherul valabil pentru grupuri de minim 6 persoane, o rezervare este necesara în avans
  • Vârsta minimă recomandată este de 14 ani
  • Se ofera echipament de protectie mască pentru fată, vestă și mănuși
  • Voucherul este valabil 12 luni de la data achiziției

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Incearca cea mai noua experienta: Bubble soccer


Vadu Crisului, Bihor

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Testeaza o masina de raliu BMW sau Golf GTI pe un circuit profesionist


Bucuresti, Bucuresti

Prostul și escrocul. Mecanisme ale deformării în lumea de azi. Conferință susținută de Radu Paraschivescu în cadrul Festivalului „Despre lumea în care trăim”, urmată de un dialog cu Cătălin Striblea.
disponibil pentru vizionare 14 zile de la prima accesare a înregistrării
Prostul și escrocul. Mecanisme ale deformării în lumea de azi.

Conferință susținută de Radu Paraschivescu în cadrul Festivalului „Despre lumea în care trăim”, urmată de un dialog cu Cătălin Striblea.
Online

Life and Spiritual Camp
28.10.2021
Life and Spiritual Camp


Online